Sandbjergvej 22B, 2950 Vedbæk

IDYLLISK FRITIDSBOLIG MIDT I DEN SMUKKE DANSKE NATUR

I naturskønne omgivelser og et lille kvarters cykeltur fra vand, strand og havn ligger et idyllisk fristed, der kan komme til at danne ideelle rammer om jeres familieferier. Her er I garanteret ro og naturskønne udsigter, mens den ugenerede grund inviterer til både leg og afslapning. Helt klart et besøg værd!

Der er på adressen tale om et lyst sommerhus fra 1938, der grundet løbende flittig vedligeholdelse og moderniseringer står fuldstændig klar til at sætte scenen for jeres mange fremtidige ferier. Fritidsperlen er ideelt beliggende midt på en skrænt, hvilket sikrer jer en ugeneret udsigt ud over det skønne, fredede naturlandskab, som udfolder sig, så langt øjet rækker. Huset er fint iklædt en velholdt træfacade, der sammen med de hvide indrammede vinduer indfrier den helt rigtige feriestemning på grunden.

Huset omkranses af en stor terrasse, der hele vejen rundt fungerer som jeres udsigtspost ud over området. Terrassen agerer samlingssted for hele familien, og her har I mulighed for at søge sol, læ og skygge dagen lang. På grunden udfolder sig også en stor, ugeneret have, der byder op til en masse aktivitet og leg. Udendørs er også et idyllisk drivhus, der kan forsyne jer med frugt og grønt.

Indendørs venter 74 kvadratmeter samt et kælderplan på 20 kvadratmeter. Her kan I generelt se frem til en lys atmosfære og en god loftshøjde. Huset præsenterer sig med en indbydende entré, og herfra er der fri passage til hjerterummet der fint samler køkken-alrum og stue i åben forbindelse. I rummene kan I nyde et fint loft-til-kip, mens solens stråler ubesværet finder vej ind gennem de mange vinduer. Især fra stuen sætter vinduerne rammen for levende naturkunstværker, der årstid efter årstid ændrer udtryk lige ude foran jer. Fra stuen kan I tilmed skabe samhørighed mellem boligens inde- og udeliv, når I lader terrassedøren konstruere en fri passage til husets terrassen.

I køkkenet møder I stilrene og velholdte elementer, mens de fine, sprossede vinduer giver jer et fint kig til udelivet, mens I laver mad.

De resterende kvadratmeter i husets stueplan finder I på to gode værelser, hvoraf det ene nyder udgang til terrassen, hvor morgenkaffen kan nydes.
I kælderen er der plads til opbevaring, mens der her også er et lyst badeværelse.

På en ideel beliggenhed i Vedbæk kan I nyde fredfyldte ferier med nær afstand til alle sommerens aktiviteter. Det naturskønne område indbyder til et hav af gode gåture i det fri, og snupper I cyklen, kan I nå de blå bølger og stranden på ti min. Et stenkast fra stranden finder I den hyggelige lystbådehavn, hvor ferien kan skydes i gang med en gåtur og en gammeldags isvaffel med det hele. Indkøbene klares nemt små tre km. herfra, mens I tilmed fra adressen kobler ubesværet ind på motorvejen. Fortsætter I nordpå venter kulturelle oplevelser og dejlige badestrande langs kysten, mens I nemt når Hovedstaden i den modsatte retning på bare 25 min.

Hjerteligt velkommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.