Hvem er Jonas Lehmann Byens Bolig

Jonas

Jonas er sjælen bag Byens Bolig. Krejlerklicheen kan du omgående glemme alt om, for når du møder Jonas, vil du opleve et menneske-menneske, en talentfuld drømmer og et ærligt gemyt. Han gør intet halvt og er født med en utæmmet iver efter at udrette og udvikle. Læg du trygt dit hussalg i hænderne på Jonas – det fortjener du og det.
Hans professionelle fortid taler sit tydelige sprog: Som purung teenager skabte han sammen med sine klassekammerater en kæmpe forretning som frugtbodholder på Bellevue Strand, og siden tog det ikke andet end fart – fra filmproducent til møbel- og kaffesælger og sidenhen boligmand. Fra 2007 har Jonas slået sine folder i ejendomsbranchen og kender København som kun få andre. Han er født i Komponistkvarteret, som han efter sin barndom og ungdom i Charlottenlund og Hellerup vendte tilbage til som 20-årig. For nylig rykkede han til Gentofte med viv og tre børn, hvor han nu bor i en stor, gul kasse fra 1938 – smækfyldt med projekter og liv.
Når Jonas ikke står på spring for at hjælpe dig videre til dit næste hjem, bruger han sine vågne timer på sin familie, venner, bekendtskaber og på vandet – i selskab med de gællede typer. Han er en haj til at fiske og har siden barn kastet med snøre og fornøjet sig med at hale små som store laks i land. Stik ham en agurk, og du vil se ham flygte, men det er stort set også det eneste, han ikke bryder sig om. Jonas tager gerne teten, hvor andre måske ville vakle. Han er en mester til at fostre og pleje sit store og omfattende netværk – og han elsker at gøre en forskel, hvor han kan – og for dig som sælger og køber. Hver gang.

Rikke

Hvis Rikke var en bolig, ville hun være det der særlige sted, hvor planløsningen har sin egen stædige vilje. Hvor det øjeblikkeligt ville stå klart for dig, at her gør man sig umage. Her ville naturen kærligt smelte sammen med malet træværk og åbne vinduer på krog. Fra køkkenet ville en liflig duft af simremad finde din næse, og hvis du tittede ind i køleskabet, ville der stå en fuldfed Othellolagkage klar til dig. Med marcipanbånd, hjemmelavet creme og hele svineriet.
Og hvis Rikke var en bolig, ville der også uomtvisteligt bo en blød, sød hundemakker i stuen sammen med skæve loppefund og gamle Eurovision-cd’er i skjulte stakke. I et hjørne ville du få øje på et par slidte boksehandsker, der tit tæver en modig motionist eller to (samtykke givet, naturligvis), og på en reol et par overdimensionerede bøger om Synnejylland, dansk arkitektur og nordisk design. Du ville sikkert også spotte en motorcykel på matriklen blandt værktøj, oliedryp og finurlige gør det selv-projekter, og trådte du ud i baghaven, ville du uden tvivl opdage en bred terrasse med god plads til tætte venskaber og hvidvinslatter i aftenskumringen. Hvis Rikke var en bolig, ville du i umiddelbar nærhed have adgang til både sauna og iskoldt badevand. Året rundt.
Men hvis Rikke nu var et menneske (eller vent …), ville hun være en af de dygtigste ejendomsmæglere, du kunne ønske dig. Hun ville være en del af Byens Bolig, og hun ville være professionel, nysgerrig, indsigtsfuld og klar til at hjælpe dig trygt i mål – om du så skulle købe eller sælge. Hver gang.

Jannik

Jannik har boet snart sagt alle steder i København. Han hævder dog at være født i Aarhus – og hvis du lytter godt efter, må der være noget om snakken. Helmig blandet med Peter Falktoft. En stærk jyde, der i mange år har slået sine folder inden for både salg af private boliger og erhvervsejendomme. Et omvandrende leksikon af viden og erfaring. Det er Jannik.
Men Jannik er meget mere end manden, der får solgt din bolig i en ruf eller fundet den rette køber til dit hjem på en studs. Jannik er far, han er fjordrejeentusiast, og så finder han exceptionel stor glæde ved at dele dejlige oplevelser med de mennesker, han holder af. Han er desuden selvudnævnt papkasseekspert – med en ny, spændende bolig på privatfronten hver anden/tredje år kan han guide dig til den perfekte papkassesamleteknik til dit forestående flyttelæs. En slags ekstraservice. Jannik er også en flittig ganger, der kender København som sin egen bukselomme, og han vil næsten til enhver tid foretrække at gå frem for at køre. Når fyraftenen tikker ind, tjekker Jannik ikke ud, men logger direkte på YouTube, som han har for vane at konsultere for at udvide sin horisont. En ejendomsmægler, der interesserer sig for den grønne omstilling og de politiske strømninger? Tjek!
Mød Jannik – ejendomsmægleren fra dine drømme – hos Byens Bolig. Han tager imod dig med overskud, respekt og et stort smil på sine jyske læber. Der er ingen smalle steder, og hos Jannik får du kyndig vejledning, om du er køber eller sælger. Hver gang.

Medarbejdere

Louise Bacher

Admin. chef, ejendomsmægler, MDE, cert. køberrådgiver

Tobias Edlev Nielsen

Ejendomsmægler