Hvem er Jonas Lehmann Byens Bolig

Jonas

Jonas er født på Østerbro og vokset op i først Charlottenlund og senere Hellerup. I hans voksne liv har han boet på Frederiksberg og Østerbro. I dag er han bosat i Komponistkvarteret på Østerbro med sin hustru og deres tre børn. En af Jonas’ store styrker er hans store netværk. Han har mange kunder, der vælger ham som mægler igen og igen.

Jonas startede sin karriere i ejendomsbranchen tilbage i 2007 hos Danbolig på Frederiksberg. I 2009 åbnede han Estate Vesterbro sammen med to kompagnoner. Senere udvidede de med Estate Frederiksberg og Estate Nørrebro. Herefter havde Jonas en kort afstikker til erhvervsmæglerbranchen, men måtte hurtigt sande, at kontakten til familierne og at sælge et hjem trak ham tilbage til det private boligsalg. Efter denne korte afstikker blev Jonas medindehaver af Lokalbolig Østerbro, Valby og Sydhavnen, hvor han primært solgte bolig og især Byhuse på Østerbro. Jonas har igennem de sidste mange år solgt rigtig mange boliger i hele Københavnsområdet og kender hele byen særdeles godt.

Jonas brænder for at formidle ejendomme og har en filosofi om, at der er en stærk parallel imellem hans arbejde med at sælge boliger og hans interesse for jagt og fiskeri. ”Sovende mand fanger ingen laks” er Jonas’ mantra; for som han udtrykket det: ”Man er nødt til at stå klar, når der skal handles i en bolighandel og forberedelse samt kendskab til byen er altafgørende”!

Medarbejdere

Jannik Maare Bai

Salgschef

Louise Bacher

Admin. chef, ejendomsmægler, MDE, cert. køberrådgiver

Tobias Edlev Nielsen

Ejendomsmægler