Stadens Vænge 1, 1. 6., 2100 København Ø

Veludnyttet hybel uden nudler

Fordelen ved få kvadratmeter er jo, at der er en begrænset flade at fedte til. Det tager altså ikke mere end blot en lille uge for et nogenlunde vågent ungt menneske at få bugt med nullermænd og opvask, altså, og så strammer vi den måske, men uanset hvad er hjørnerne få, så det skal nok gå. Må vi anbefale en Vileda-moppe i indflyttergave til den årlige gulvvask!

Det her er det perfekte sted at flimre dit kæreste afkom hen, når barndommens dage er talte, og voksenlivet for alvor tager fart. Denne fine sag på Stadens Vænge 1 på Østerbro er et gennemført godt bud på et forældrekøb, blot en kort tur på cykel til det bedste, Nørrebro kan byde på, og i et miljø, hvor du kan være sikker på, venskaber vil opstå. 


Ejendommen er et gammelt kollegium og emmer af ungdom. Nuvel, hvis du er på jagt efter et minimalistisk hjem til dig selv, er du uanset fødeår en velkommen køber. Sælger har dygtigt sørget for at skabe en særdeles veludnyttet hybel, hvor du i det afgrænsede sovehjørne med rumdelerfungerende klædeskab til alt, hvad du ejer, kan slænge dig søvnigt efter dagens dont. Derudover har det lille hjem også et pænt køkken, der ikke gør frygtelig meget væsen af sig, men det er nu også pointen. Tænk, hvis der gys kun var en flytbar kogeplade og en trist håndvask at gøre godt med. Det ville jo betyde en diæt bestående af nudler og pølledrenge fra 7/11, nej, så ville du nok få travlt med bruge al din fritid på IKEA’s hjemmeside, og hvem gider egentlig det? Her har sælger allerede sørget for et fuldt funktionelt køkken, og det kommer nu dig til gode. Phew!


Naboer er der som sagt nok af, men kun til den ene side, hvilket betyder nogenlunde ro. Desuden kan du smække vinduet op ud til alt det grønne, lige få lidt pipfløjt og lyden af verden indenfor, hvilket jo er en fordel, hvis du er på udkig efter et bo til dit eget kød og blod. Muligheden for frisk luft, når du kommer forbi til en kop pulverkaffe og en krammer. Ikke helt dårligt, vel?


Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.