Ægirsgade 34, 2. tv., 2200 København N

Ananasbajer og daggammel kringle

Frem med tegnedrengen, bamsemor, for nu er der mulighed for at få nallerne i en overordentlig fin dele-2’er på Nørrebro. Skal du score alle de point, der scores kan hos dit krapyl, så står Byens Bolig hermed klar med en hjælpende hånd – og der er endda plads til, at du og din eventuelle partner in crime kan komme på besøg og få serveret lunkne ananasbajere og daggammel kringle, måske på en højhellig tirsdag, hvem ved? For ja, det her er altså et oplagt forældrekøb. Fordelingsgang med to gode værelser, et fantastisk lysindfald og et stort, rummeligt køkken, hvor der snildt kan monteres et lille væghængt bord til måltiderne. Og kringlen. Hvadbehager!


Det fede ved at vinke farvel til sit krapyl er jo, at belægningsgraden på det badeværelse, du kalder for dit, nu vil falde med rundt regnet 88 %. Forestil dig, hvordan du – i det øjeblik Ægirsgade 34 er din – simpelthen frit kan tilgå bruseniche og kumme, i det øjeblik du er trængende eller lidt beskidt! Det er altså nye tider!


Og de nyslåede beboere i Ægirsgade får ikke bare deres helt eget badeværelse med fin plads; de får også et skønt gårdhavemiljø, hvor de kan komme deres naboer ved, invitere venner over, flade ud, sole sig, studere i skyggen eller bygge barnlige snemænd i vinterhalvåret. Mulighederne er talrige, og selve området sælger jo sig selv: Rundt det ene hjørne efter det andet er der pizzamuligheder en masse og aldrig ret langt til nærmeste offentlige transportform. Fantastisch! Er du hverken forælder eller jeg-vil-bare-have-mit-badeværelse-for-mig-SELV-indstillet, gør denne lejlighed sig selvfølgelig også godt til singler, par og den lille familie. Ses vi på Nørrebro?


Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.