Arnestedet 3, 1. th., 2720 Vanløse

Kul på drengen i kæmpedejlig kasse

Nogle gange dumper den dejligste lejlighed lige ned i skødet på dig. Som en flot, glinsende og meget orange appelsin i din turban eller som præcis den hulsten, du mangler til din strandfundssamling. Det er det, der er på spil her: en kæmpedejlig toværelses kasse tæt på Frederiksberg, tæt på metro og tæt på natur. Er det en highfive, vi fornemmer komme flyvende? 

Eller måske en begejstret knuckles (hvis du er kæk nok, vi står i hvert fald ikke tilbage for et godt fist bump), når vi nu fortæller dig, at du med købet lander i en velfungerende, sund ejerforening, hvor der er styr på matriklen. Inden for dit nye hjems fire vægge skal vi bede dig holde dine håndtegn og -hilsner i ro, i hvert fald hvis du befinder dig rundt regnet i midten af lejligheden. Her kan du i stedet lade dine dertil indrettede naller glide ned over de smukke, blyindfattede ruder i farver i den franske dør, der adskiller det dejligt monstrøse soveværelse, med kæmpe skab og dermed garderobeplads nok til en lille hær, fra den lyse, smukke stue med udsigt og rigelige mængder lys. Til gengæld fyrer du den bare af med armbevægelserne ude i det store køkken, hvor sælger virkelig har haft fat i den lange ende: Dyrk lige de smukke farvevalg og elementer, og grib lige fat i bordpladen, så du ikke segner, når vi fortæller dig, at der både er opvaskemaskine og vaskemaskine til stede. Gisp, altså.


Jojo, der er kul på drengen på Arnestedet 3, og vi er fyr og flamme for at vise dig denne dejlige din-måske-kommende-bolig. Stik os et kald, Byens Bolig står klar. Med ild i blikket!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.