Strandvejen 427, 2. th., 2930 Klampenborg

Glædesdråber i krog og på kind

Også her vanker der virkelighed. Regninger, der skal betales, dilemmaer, der skal løses, og alenlange lister over ting, du skal huske. Alt det, et menneskeliv også er. 


Men hør lige her: Lad os tilsætte sandkorn til den hårde hud under dine fusser. Hvidpudsede flader, sydlandsk elegance, vue til vand og fuglesvæv i cirkler om vatbløde, danske uldtotskyer. Lad os tilføre din hverdag ikoniske rammer, funktionalismens særpræg og dansk arkitekturhistorie, når vi letter låget på Strandvejen 427, hvor du finder netop denne lejlighed på anden sal og så til højre i dette fredede boligkompleks med de flade tage og den forskudte rytme, der giver dig udsigt, lys og luft. Hver dag. 


Lad Øresund stikke dig et vådt kindkys, mens du spankulerer en frejdig aftentur i vandkanten. Hej til Bellevue Strand. Hej til horisonten. Hej til luft under vingerne og sollys på kasketten. Løft hagen, snus ind og mærk, at du er i live. Dét er Bella Vita. Nej, vent, Bella Vista!


Og fremover er der således ingen grund til indkøb af øjendråber, hvis du lider af tørre tilstande i glug-regionen. Rygtet siger, at der er kroniske glædesdråber i krog og på kind ved ophold på denne adresse, og vi må bare sige: Det undrer os ikke, for er man den svinelykkelige ejer af et hjem i Bella Vista (ja, præcis det, som Arne Jacobsen har tegnet), så er det svært at holde sammen på formerne. Her kan du flytte ind på en studs og passende slå dig ned for, ja, hvad med resten af dine dage?


Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.