Betty Nansens Alle 43, 4. tv., 2000 Frederiksberg

Oh la la! Modellervoks!

Bedst som du gik og troede, at du var blevet voksen og seriøs, så lander den her sag for dine fødder. Byens Bolig vil gerne bramfrit og knævre-knævre-højt erklære arenaen for åben, ligesom de der typer i bussen, der gerne deler alt med alle – fra ligtorne til kropssekretproblematikker – for nu er der mulighed for at få afløb for al din undertrykte indretningsarkitekt- og håndværkerkriblen. Frem med den imaginære modellervoks, for på Betty Nansens Allé 43 er mulighederne uendelige. Alt ka’ la’ sig gi’ sig!

Vi befinder os på Frederiksberg (jo, vi gør så, især hvis du lige kniber øjnene sammen, tager din flotteste ja-hat på og husker, at det er Geodatastyrelsen, der bestemmer). Det er et rigtig dejligt sted at befinde sig – for folk i alle aldre. Uanset om du er gammel i gårde, ung og sprød eller halvgammel og træt kan modellervoksen snildt være noget for dig. Her kan du rive ned, bygge op og montere nyt, sætte dit helt eget præg på de 103 kvadratmeter fordelt på ét plan og virkelig nyde, at du har en terrasse, der er stor nok til at huse hele kvarteret. Med to badeværelser er der rig mulighed for at forrette diverse ærinder synkront, og er du til prepping eller blot hjemmesylt på patentglas, er der faktisk plads til at indrette et fint lille fadebur. Der er ikke et øje tørt, er der vel?


Og nå ja, din firhjulede får også adgang til p-kælderen, mens du gives et depotrum med plads til alt det, du ikke nænner eller orker at smide ud. Medmindre du altså er den trendy type, der har fuldstændig styr på Marie Kondo og det helt morbidt hypede dødsrengøring. Dig om det. Ring, og så tager vi sammen et kig på modellervoksen. Det bliver skægt!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.