Højenhald 6, 3. tv., 2700 Brønshøj

Der sættes sejl!

På Højenhald i Brønshøj flyder en lille arkitektonisk perle rundt og venter på, at du klikker køb. Der følger hverken saltvand, måger eller skibslak med i købet, og vi kan heller ikke byde på beskøjter eller rom på tønde, men vi kan dog måske fyre et lille Otto Brandenburg-inspireret vers eller to af. På en regnvåd dag, hvis det blæser en halv pelikan fra øst, okay?

Engang var Højenhald et orlogsskib, der forsvarede vort moderland mod svensken – det er derfor, vi føler os lidt maritime i kanten – men nu om stunder er det navnet på en gæv sidevej til Frederikssundvej – en lille sydlig spytklat fra Brønshøjparken og en lige så lillebitte spytklat nord for Bellahøjparken (så nul, putte, ingen skumsprøjt til dig, men masser af grøn gevækst!). Her blev etagebebyggelsen med denne din måske kommende, delevenlige 2-værelses opført for snart hundrede år siden. Lejligheden, Byens Bolig nu har æren af at udbyde, er istandsat med et særligt og kærligt blik for den tid, ejendommen er fra. Og splitte vores bramsejl, du kan være forvisset om, at der er kælet for Kaptajnen: små fine detaljer, rene linjer, flotte gulve (ikke skibsplanker), med andre ord én lang, rød tråd, der nu kan blive din.


Foruden alt det helt indlysende positive ved lejligheden får du også et hyggeligt, lukket gårdhavemiljø med i kisten. Her kan du roligt smide stængerne op og restituere efter dagens dont – og må vi ikke anbefale en god omgang skipperlabskovs med et bæger mørk øl til ganen?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.