Overgaden Neden Vandet 39, st., 1414 København K

Charme, selvtillid og et lækkert fravær af ejendomsskat

Okay, vi kan muligvis ikke undertrykke et lille, selvsikkert krølle-smil på læben, når du første gang træder gennem den magnifikke glas- og smedjernsbeslåede port ind til Overgaden neden Vandet 39 - for hold på hat og briller, bamsefar, hvor er vi dog umanerligt stolte over at kunne frembyde dette pragteksemplar af charme og substans på historiske Christianshavn. OMG og WTF og YOLO og IDK!
Æh - eller noget i den dur. Måske ved I, hvad vi mener. Vi mangler nærmest ord (og en tidsvarende ungdomsslangparlør), så mageløs er denne bolig altså.

Kompleksiteten ved rumfordelingen og loftshøjden er på en eller anden finurlig vis dens force, et vederstyggeligt vidunderligt særpræg, som sjældent ses eller sælges. Den er et unikum, simpelthen, og hvis du mangler noget at blære dig med, når du er på konferencer eller i Jylland for at besøge din grankusines moster Lajla, så har du her et perfekt emne til kagebuffeten: Boligens sjove, sirlige rum med aparte få centimeter til loftet (vi overdriver) vil bjergtage dig på stedet, mens de helt igennem uovertruffent smukke materialevalg vil tage dig med storm. Billederne taler vist for sig selv - kun sjældent indtræffer følelsen af akut målløshed og mundlam tungeføring hos Byens Bolig, men her er der altså tale om snart sagt stumme tilstande.

Glider vi gelinde ud på gaden - stakåndet efter et eventyrligt kig rundt i dit måske-nye hjem - får vi øjenkontakt med vandspejlet. Hjerte, hvad vil du mere? Herfra din verden går, og som ved et magisk knips har du adgang til alle de fine forhold, et liv på Christianshavn byder på: Det kunne være vand mellem lemmerne, når du tager ned for at bade, en slurk veltempereret druesaft mod ganen, når du tager hen på vinbaren rundt hjørnet, eller den nærende fornemmelse af et kærligt nabofællesskab, som du vil opleve, i det øjeblik du bliver en del af det hyggeligste lokalsamfund, hovedstaden kan mønstre.

Det var såmænd bare det.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.