Nordvangsparken 29, 3460 Birkerød

Birkerøds bud på Boligen Over Alle Boliger

Okay, så er det slut med at øffe over, at børnenes sure sokker samler sig i stakke, eller at lille Yvonnes dukker snedigt spærrer ben for jer, hver gang I intetanende spankulerer fra køkken til spisebord med jeres godt fyldte kaffekopper og tror jer home safe, hvad angår skvulp-på-gulv-scenarier. Det er slut med flossede nerver og små, begyndende ligtorne, fordi Asmus' LEGO-klodser insisterer på at nakke jer noget så vederstyggeligt på alle tider af døgnet. Det er simpelthen endegyldigt slut med aldrig at have plads nok, for nu får I omsider muligheden for at gafle jer dette palæagtige pragteksemplar af en kæmpevilla i Birkerød og leve lykkeligt til jeres dages ende.
Hjertelig velkommen til Nordvangsparken 29!

Alt afkom og disses larmende venneflokke kan stuves ned i underetagen, og alle de voksne og mere renligt orienterede mennesker kan husere i stueplan. I ny og næ kan alle jo mødes til et lille rendezvous på trappen. Den er stabil nok til temmelig mange mennesker på én gang, hvis det skulle komme over jer. Er I i jeres milde hjørne, kan I overveje at invitere de yngste med helt op til en god omgang gemmeleg. De finder jer aldrig inde i jeres rummelige walk-in-closet!

Og når vi siger palæ, så mener vi faktisk palæ. Nuvel, I må selv pøse på med jeres egen palæfinish, for her er hverken spir eller elefanter eller Bollywood-mavedansere, men der er altså plads nok til alle, fine store værelser og muligheder på begge etager. Tjek bare billederne, de taler jo for sig selv: det ene badeværelse efter det andet, kæmpe køkken og sågar en brændeovn til ældste generation. Du altforbarmende - det er vist på sin plads at knibe en lille tåre, så det gør I bare. I får desuden en direkte misundelsesværdig stor terrasse og en flot, grøn græsplæne, hvor man ganske velgennemtænkt har indgået aftale med Muldvarpenes Landsorganisation om udelukkende at sparke jord op på den anden side af hækken. Forrige ejer er altså en rigtig guttermand, og det kommer jer og jeres fremtidige havefærd til gode. Phew!

Vi ved godt, at den koster lidt knaster, den her sag, men foruden denne birkerødske Bolig Over Alle Boliger, som ved den søde grød er hver en mønt værd, får I faktisk også - en klein græsgang fra jeres havelåge - adgang til en lille sø, hvor I kan kaste en snøre ud eller betragte pipfuglenes svæv over vandoverfladen, mens I nyder øjeblikkets velgørende, velsignede ro. Hvad mere behøver man?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.