Ventegodtsvej 4, Kildekrog, 3100 Hornbæk

Hornugler, hornbriller og hornfisk i Hornbæk? Måske!

Sjældent har man set noget lignende. Tag dig endelig god tid. Nyd det, for pokker, for det her bliver den sidste
sommerhusboligannoncebilledkavalkade, du kommer til at klikke dig igennem. Hvad? Jo, den er god nok, det her bliver så klart de sidste sommerhusboligannoncebrødtekstbidder, dine øjne kommer til at hapse i sig - for se nu bare her:

Nær Hornbæk udbyder Byens Bolig dette morderligt flotte eksemplar af et hus med tilhørende anneks (så du giver den bare fuld pedal med overnattende gæster) en kort spadsergang fra Moder Naturs bølgeskvulpende gemakker. Er du en doven slambert, der helst holder dig inden for matriklens hjørnesten, kan du naturligvis stadig tilrane dig et tænderklaprende koldt styrtgys under udendørsbruseren. Det skal jo ikke hedde sig. Men ellers er omgivelserne altså alt i alt både flotte og grønne og gule og blå og sandkornsirriterende og blæsvejrsforbistrede, men alt det ved du jo, hvis du altså ved en ting eller to om de danske kyster, og her får du kyst og strand, så langt dit øje rækker, jo jo, og du får idyl, du får lækre caféer, du får byliv og hvad har vi, men hvis alt det ikke er noget for dig, hvis du faktisk bare er en doven slambert helt ind i kernen, så er sommerhuset her en stor, skøn undskyldning for blot at blive hjemme i det bløde.

Billederne taler jo næsten for sig selv: gode, flotte rum, et smukt liebhaverkøkken klar til sommerens hellige indtag af rosé og friskfanget fisk (det kan du bare lade dem nede på havnen om), en umanerligt misundelsesværdig terrasse, sågar en hems, et stort, lyst badeværelse og nej, nu må det da snart stoppe, tænker du nok, men husk nu: Dette er den sidste
sommerhusboligannoncebilledkavalkade og de sidste sommerhusboligannoncebrødtekstbidder, dine øjne kommer til at hapse i sig, så bliv nu lige hængende og få det allerallersidste med, inden du trykker 'køb':

Sommerhuset er bygget i 2007, og du får hele 79 smukke boligkvadratmeter (glem nu ikke annekset eller hemsen; her behøver du ikke gå rundt og gnubbe skuldre med fedtede teenagere eller tandløse tanter - der er albuerum nok til alle!) Køreafstanden til hhv. København og Gilleleje kan man ikke brokke sig over (kun hvis man udelukkende transporterer sig via tungehop, men vores erfaring er, at du er mere til automobiler), og det er sandt for dyden ikke spor umuligt med udlejning, hvis du er til den slags. Området kan og vil og har det hele. Og nu må du gerne trykke 'køb'.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.