Niels W. Gades Gade 25, 2100 København Ø

Kunne vi byde på fem lags fløde midt på Østerbro?

Indrømmet. Det er ikke den fuldfede slags, du finder på bagerens lagkager og til kaffen hos tante Jytte-Ulla-Bente, som Byens Bolig nu har fornøjelsen af at udbyde. Det er fløde for øjne og sjæl; det er murstensfløde, det er ekvilibristiske materialevalgsfløde, det er værelser til alle i familien-fløde, det er charmerende, urbant bykvarter med kærligt naboskab-fløde, det er fløde, som du aldrig har fået fløde før: på Niels W. Gades Gade 25. Bum.

I det herrens år 1893 opførte man disse rækkehuse i Komponistkvarteret, og de står stadig strunke, stolte og stærke med fundamentet solidt plantet i et af hovedstadens mest populære områder - tæt på alt, hvad ethvert hjerte måtte begære, om man er til vinbar og pistacienød, strandsand mellem ballerne og fitnesssved eller gode muligheder for at få sit kæreste krapyl passet i institution. Åh jo, du skal muligvis have den store tegnedreng frem, men hvad du ikke får for dine skejser: et kæmpe åbent køkkenalrum med et vidunderfuldt smukt snedkerkøkken, hele fire soveværelser, der efterlader plads til eksempelvis et utal af børn, en hems for de modige, ægte godt med skabsplads og skrivebordshjørne på det største af værelserne, flere badeværelser med både kar og nistret stemning (her er der altså foretaget deciderede henrivende valg i renoveringen), en udgravet kælder med mulighed for hvad som helst og - for at ej glemme - et disponibelt rum helt oppe under himlen. Hvadbehager!

Ikke nok med at de indre rammer efterlader flaksende sommerfuglemængder i mavsen, så byder de udendørs omgivelser også på noget helt særligt: Foruden en stor terrasse med kig til skyer og sol og plads til både møbler og krukker og dimser og dutter får du landsbystemning lige midt i den vibrerende metropol. Du slipper for provinsens vedvarende gylle-odør, men får til gengæld den der nærhed, som man kender den fra de stille villaveje i småbyer og ude på landet. Her tager man sig tid til hinanden, er på fornavn med gadens beboere og, ja, man vil hinanden det bedste. Fløde for hele systemet - uden tvivl.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.