Helsinkigade 20, 3. 3., 2150 Nordhavn

Højt til loftet og rå luksus i Nordhavn

Man mærker det allerede, i det øjeblik man sætter foden indenfor i stueetagen, hvor en elegant og harmonisk entré byder beboere og gæster velkomne: Her er der noget ganske særligt på spil. Autentisk arkitektur om man vil - og selvom der er højt til loftet, lander du på få skridt trygt og sikkert i én af de to elevatorer, der fører dig op til dette fund af en lejlighed, som vi nu har fornøjelsen af at udbyde: en solid omgang rå luksus pakket ind i en helt unik plug and play-bolig. Velkommen til Helsinkigade 20!

Du vil nok med det samme notere dig lejlighedens rå look. Det er ejendommens oprindelige udtryk fra sin tid som silo, opført i 1959 og ombygget i 2016, der titter frem her og der, og som heldigvis har fået lov til at indgå i lækker symbiose med fortræffeligt håndværk og udsøgte komponenter. Således sættes stemningen. Denne lejlighed er i den grad en smagfuld kombination af flotte, gamle detaljer og et topmoderne, udsøgt materialevalg.

De 90 kvadratmeter tæller en stor, lys stue med sydvendt altan - masser af plads til grillaftner og kig ud over Nordhavnen - i skøn forening med et smukt, åbent køkken i lys eg, hvor du kan kokkerere løs, lige til du segner. Her kan du passende til dét formål bruge det store værelse som soveværelse - hvorfra du også har adgang til altanen - mens lejlighedens mindste værelse giver dig mulighed for at indrette kontor, gæsteværelse, børneværelse … eller måske helt i tråd med tidsånden et velpreppet viktualierum? Uanset dine ønsker får du altså både plads og stemningsfuld luksus for alle pengene. Lejligheden er naturligvis også indrettet med et stort, dejligt badeværelse med brus og vaskemaskine/tørretumbler.

Uden for hjemmets fire vægge har du adgang til en kæmpe fælles tagterrasse, perfekt til cocktails og dæmpet jazzmusik, eller hvad du måtte have hang til. Med gode p-forhold i parkeringshuset tæt ved er der næsten ikke andet for end at lægge sig fladt ned. Den perfekte lejlighed i hjertet af Nordhavn, tilbagetrukket fra vejen, hvilket skærmer mod støjgener - tæt på vandet, tæt på byen, tæt på et væld af hyggelige caféer og spændende specialbutikker. Øvrige indkøbsmuligheder samt metro få minutter væk får du også. Alt i alt: et blændende godt bud på et hjem med vibe, luksus og altså, ja, meget højt til loftet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.