Blidahpark 2, 1. tv., 2900 Hellerup

Flot lejlighed med smukke detaljer, to altaner og attraktiv beliggenhed

Lige mellem Charlottenlund og Hellerup, i et roligt men bynært område, udbyder vi nu en skøn lejlighed med et fantastisk lysindfald og udsigt til store, smukke træer. Med en gennemtænkt planløsning, flotte, nye sildebensgulve samt lyse og indretningsklar rum er lejligheden helt plug and play, så her kan I blot rykke ind og pakke flyttekasserne ud.

Det er en veldisponeret bolig, der venter på den anden side af hoveddøren, for hjemmet folder sig ud med hele tre værelser samt stue og køkken-alrum i åben forbindelse. Dertil kommer et lækkert badeværelse med separat brus og vaskesøjle samt en god entré med siddeplads. Særligt køkken-alrummet er flot og lyst, og det vil uden tvivl kunne agere som samlingspunkt i det daglige, og ellers er der ligeledes gode indretningsmuligheder både i den store stue og på soveværelserne. Den gode planløsning sikrer jer, at hverdagen går op i en højere enhed, og dette er sågar en bolig, som kan følge jer igennem alle livets faser, hvad end I er et ungt eller ældre par, og om I skal til at starte familie eller vil flytte i noget mindre.

Fra stuen er der direkte udgang til en vestvendt altan, så I på solrige eftermiddage kan slå dørene op og lade ude og inde smelte sammen, og det samme kan I fra køkken-alrummet, hvor I får adgang til endnu en altan, her med morgensol. Ude på altanerne vil I nyde særligt gavn af den stille og tilbagetrukkede placering, da I vil kunne sidde helt ugeneret og kigge op på en åben himmel. I bliver en del af den attraktive ejerforening Blidahpark, hvor der er styr på sagerne, og I får således både praktik og herlighedsværdi med i købet; f.eks. er der adgang til et stort kælderrum, mens der er gode parkeringsmuligheder ude foran såvel som grøn beplantning og et stort græsareal ved ejendommen.

Beliggenheden er heller ikke til at sætte en finger på. Hverdagens fornødenheder er alle tæt på med velassorterede
indkøbsmuligheder, gode skoler, dagtilbud, hyggelige specialbutikker og lækre spisesteder alt sammen i nem gå- og cykelafstand.
Dertil ligger badestranden og områdets mange grønne parker klar til at give jer pusterum i hverdagen, og skal I ind mod byen, kan I hurtigt cykle til Charlottenlund S-togsstation.

Kom endelig forbi til en fremvisning af en bolig og et område, der kan det hele.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.