Sandbjergvej 31, 2970 Hørsholm

Regnvejrsbrus og bogstavdrys

Er du beredt på at lade dig bedåre af de prægtigste rammer med stråtækt og gisp-fremkaldende materialevalg? Klar til at falde i svime over, jamen hvor skal vi egentlig starte, klinkerne, fladerne, gulvene, lyset, rumfordelingen, antallet af badeværelser, den udsøgte udsigt eller (og nu må der gerne knibes en tåre eller ti) de skønne flokke af Æ, Ø og Å, som man med løs hånd har drysset ud over egnen: Brådebæk, Høsterkøb, Trørød, Øverød, Søllerød, Usserød og Vedbæk?

Jo, vi må sande, at der er rigeligt at fremhæve ved Sandbjergvej 31 nær Hørsholm. Det er, så vi næsten forvitrer i ren frustration over ikke at have ord for, hvor mageløse de 332 boligkvadratmeter faktisk er. Pladsen er alt andet end trang: Her kan du udfolde dig med store armbevægelser og indrette dig med både spisestue og en solid flyder i stueplan, hvor der er god plads til eksempelvis uudholdeligt langstrakte brætspilsaftner (fyr den af med Scrabble eller Stratego, og husk tålmodighed og snacks i ublu mængder). Der er desværre absolut nul undskyldning for ikke at huse den ene ungdomsfest efter den anden, og hvis de store og pludselig så friske teenagere er alt for højlydte, kan de i en ruf sendes op på førstesalen, som meget belejligt er perfekt indrettet, så den kan deles i to bidder. Overvej at nuppe den lækreste til dig selv, hvor der foruden et vidunderligt vue ud over naturen, din nærmeste nabo, er regnvejrsbrus bag gennemsigtig glasvæg. Hæh.


Vejen slår en bugt, netop hvor dette dit måske-nye hjem skyder op fra matriklen som en anden henførende busk i blomst, fra hvilken man ikke nænner at plukke selv den mindste kvist. Vi synes, her dufter af lange, lykkelige øjeblikke. Er du enig?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.