Tuborgvej 23, st. 2., 2900 Hellerup

Toværelses stuelejlighed med terrasse i Lundevangen

Velkommen til Lundevangen, et område med boliger til jer, der er rundet de 55 år, og som ønsker en komfortabel bolig i et område, der er noget for sig. Bebyggelsen er nemlig lavet, så fællesskab og aktiviteter med jævnaldrende bliver en del af hverdagen. Et oplagt hjem for det modne par eller den modne solist, som ønsker et roligt og hyggeligt helle i gåafstand til Hellerup Station.

Ejendommene, som Lundevangen består af, stod færdigt i 1978, og de er bygget, så fællesskab og selskabelighed nemt kan blive en del af hverdagen. Her er fællesrum med fællesspisning samt mulighed for motion i svømmehal eller motionsrum, og så bliver der både spillet bridge, bull og andet godt. Bebyggelsen har endda sin egen købmand, og så er der mulighed for at låne et gæsteværelse, hvis der skulle komme overnattende gæster langvejs fra. De ekstra flyttekasser kan I opbevare i jeres eget pulterrum, og med en adresse i Lundevangen, så bliver I en del af et hyggeligt og godt naboskab - her kommer man hinanden ved.

Selve lejligheden, som kan blive jeres nye hjem, har en top beliggenhed tæt på fælleshuset, og da det er en stuelejlighed slipper I for trapper eller elevator. Til hjemmet hører en skøn, lille og privat have, der er anlagt med terrasse og blomsterbede. Her kan I nyde morgen- eller eftermiddagskaffen i solen på lune dage og slappe af i eget eller andres selskab.

Indenfor venter 66 veludnyttede boligkvadratmeter, der dækker over entré, badeværelse, køkken, stue og soveværelse. Entréen er rummelig, mens badeværelset har praktiske fliser, separat brus og egen vaskemaskine. Køkkenet er hyggeligt og klassisk, og med alt i hårde hvidevarer bliver hverdagen bare nemmere. Her er desuden plads til en spisekrog, hvor gæster kan holde kokken med selskab.
Stuen har en god størrelse, med rigeligt plads til både sofarrangement og spisebord, og terrassedøren lader luft og lys indenfor. Sidste stop er soveværelset, hvor garderoben kan hænges i de indbyggede skabe, og hvor et østvendt vindue giver jer morgenlys at vågne til. Nydelige lyse gulve binder lejligheden sammen, og hjemmet fremstår generelt pænt og lyst.

I har som nævnt meget af det, man skal bruge i hverdagen, i Lundevangen, men beliggenheden i Hellerup er heller ikke værst. Få gader væk ligger strandvejen, hvor I finder en velassorteret MENY, Waterfront Shoppingcenter og den lokale biograf. Afslappende gåture langs vandet finder I både ved Mindelunden, Hellerup Havn og Hellerup Strand, hvor de friske også kan tage en dukkert. Kun 650 meter væk ligger Hellerup Station, hvorfra der er gode togforbindelser mod syd og nord med både S-tog og regionaltog.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.