Landskronagade 36, st., 2100 København Ø

Sjældent udbudt lejlighed i Komponistkvarteret

Tænk lige at få en tilværelse i Østerbros historiske Komponistkvarter. Her på Landskronagade ligger én af de få lejligheder, der endnu er tilbage, og den er til salg. Det er lidt af et drømmehjem for bl.a. singlen; måske den studerende, og forældrekøb er også en mulighed.

Lejligheden har smukke plankegulve, og store dannebrogsvinduer er med til at fremhæve dem. Charmen finder du også i det pæne køkken med fyldningsfronter og gaskomfur, og det ligger i åben forbindelse med alrummet og stuen: Med et kreativt mindset kan du indrette flere rigtigt hyggelige afdelinger. Der er endvidere adgang til en fantastisk terrasse fra dette åbne hjerterum, og et ekstra plus gemmer sig under de fine planker. Der er nemlig et kælderrum til lejligheden. Spændende, ikke? Ved siden af entréen ligger et godt badeværelse, og det får lov at afslutte boligoplevelsen rart og rummeligt med marmorerede fliser, der følger med ind i brusenichen.

Der hersker en særlig atmosfære over Komponistkvarteret - og det har der altid gjort, siden byggeforeningshusene blev bygget i slutningen af 1800-tallet. Du bliver en del af en veldrevet og hyggelig ejerforening; huset er velholdt, og der er desuden fælles vaskemaskine i kælderen. Det allerbedste er måske alligevel den vidunderligt hyggelige gårdhave, som lægger op til boglæsning i det fri og et glas vin i godt vejr på festlige dage.

Komponistkvarteret er i det hele taget kendt for sit unikke sociale sammenhold, hvor alt fra børn til ældre trives og holder hinanden med selskab. Her er nemlig alskens fællesarrangementer såsom sommerfest, julemarked og meget, meget mere - og så er der helt i sig selv noget særligt over at bevæge sig forbi de sommerblomstrende forhaver og flotte, gamle facader. Her er masser af historie og interessante anekdoter at lære at kende; bl.a. har Børge Mogensen og hans tegnestue engang haft hjemme lige hos naboen.
Afslutningsvis er beliggenheden genial for dig, som også ønsker at være tæt på hele Københavns byscene, for der er under 300 meter til Svanemøllen Metro og Østerbrogades gode busforbindelser, og samtidig er Svanemølle Strand kun en gåtur væk. Som prikken over i'et er indkøbsmulighederne gode, og caféerne er hyggelige.

Kan du forestille dig livet her? Book en fremvisning, og mærk det hele an.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.