Benediktevej 42, 3480 Fredensborg

Veldisponeret rækkehus fra 2020 med privat p-plads i kælderen

Kvalitet, funktionalitet og flotte æstetiske detaljer går op i en højere enhed her på Benediktevej 42. Her kan vi nu præsentere jer for et gennemført rækkehus fra 2020, der råder over 139 veldisponerede boligkvadratmeter - ideelt for børnefamilier såvel som enlige og par, der ønsker god plads. Den skønne beliggenhed er uden tvivl bare prikken over i'et på en allerede attraktiv bolig.

Rækkehuset ligger som en del af en god bebyggelse, og her møder I først og fremmest det hyggelige fællesareal med stisystem og et grønt areal. Her er I omgivet af gode, venlige naboer i alle aldre, og som et ekstra plus kan vi oplyse, at der er mulighed for p-plads i foreningens aflåste parkeringskælder. På adressen bydes I først og fremmest velkommen af en hyggelig forhave, der vender perfekt mod syd, og omme på den anden side af huset ligger endnu en terrassehave, der kan møbleres lige præcis, som I ønsker.

Boligen står med gulvvarme overalt, har lave energiomkostninger, og der er Genvex-anlæg, hvilket sikrer et godt og sundt indeklima. Dertil kan I se frem til en strømlinet, lysfyldt og stilren bolig, som står helt uden sidestykke - og den skal uden tvivl opleves med egne øjne. Hoveddøren åbner til stueetagen, og her sørger planløsningen for en rummelig entré med plads til sko og overtøj, et flot gæstetoilet med vaskesøjle samt husets absolutte omdrejningspunkt - nemlig det store opholdsrum, der strækker sig på tværs af ejendommen med vinduespartier og udeareal i begge ender. Herinde glider dagligstuen og spisestuen på hyggeligste vis sammen i ét, mens det topmoderne og elegante køkken sørger for masser af bord- og skabsplads samt alt i integrerede hårde hvidevarer. Trappeopgangen til 1. salen har på smukkeste vis ovenlys, og etagen afrunder hjemmet med en repos, et flot badeværelse samt tre gode og anvendelige værelser, hvoraf to af dem har fransk altan.

Med en så rolig og central placering i Asminderød er I sikret en hverdag, der går op i en højere enhed. Her er I tæt på
handlemulighederne i både SuperBrugsen og Netto, og der er heller ikke langt til skole, daginstitution, forskellige fritidsaktiviteter og stationen. Samtidig er der blot en kilometer til Fredensborgs hyggelige centrum, og I kommer I til at få glæde af Fredensborg Slotshaves smukke barokhave såvel som naturen, der omkranser byen, hvor særligt Esrum Sø udgør et fantastisk trækplaster. Afslutningsvis er der kort afstand til motorvejen, hvilket må siges at være ideelt for pendleren.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.