Weysesgade 8, 2100 København Ø

Rækkehus - eller to lejligheder - med stor have

Kan I forestille jer at bo i Strandvejskvarteret? Det er faktisk en mulighed nu, for vi udbyder et rækkehus, der oser af lige præcis den charme, der er så klassisk i sådan et gammelt, historisk kvarter - et eftertragtet område fuld af flotte byggeforeningshuse. Velkommen til Weysesgade 8!

Der hersker et usædvanligt godt og levende naboskab - næsten en landsbystemning - og I har mulighed for at komme på fornavn med hele gaden. Der hilses til venstre og til højre over de små, hvide stakitter, der indrammer forhaverne. Roserne står lystigt og frejdigt rødt og lyserødt i blomst, og så kan det gode naboskab virkelig blomstre om kap med roserne ude på borde-bænke-sættene.

I skal stoppe op ude foran nummer 8, hvor stedsegrøn efeu klatrer om stakittet. Herude kan I nyde den bagende eftermiddagssol, og såvel middagen som aftenkaffen kan også nydes i den helt særlige atmosfære. Ejendommen har stået her lige siden 1892 og præsenterer sig med lødige detaljer i murværket, herunder stik over hoveddøren og hvælvinger over dannebrogsvinduerne - i det hele taget en ejendom i god stand med nyere tag. Som et sidste plus gemmer sig bagtil en stor baghave med fliseterrasse og blødt græs.

Lige nu ser I faktisk på to lejligheder, så hvis I vil leje den ene etage ud, er der mulighed for det. Alternativt kan I skabe jeres egen stueetage med et stort køkken-alrum, hvorfra I vil få direkte udgang til førnævnte baghave. Tænk sig at have dét lige her på Østerbro!

Gå på opdagelse i de gode, regulære værelser, bemærk det skønne lysindfald og de fine detaljer som stuk her, sildebensgulv dér og loft til kip på andensalen. I skal selvfølgelig ud og se det hele an med egne øjne!

Fællesskabet er fremragende, og der er også både mad- og løbeklubber at blive en del af. Sammen med herlighedsværdien, som det populære kvarter virkelig kan prale af, er der ikke langt til hverken gode indkøbsmuligheder, skoler, institutioner eller offentlig transport.
Faktisk er der ikke andet end få hundrede meter til Svanemøllen St., mens I lige kan finde lidt mere hverdagsluksus i de nærliggende grønne parker og på stranden.

Kunne det her være jeres nye base?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.