Hornemansgade 15, 2100 København Ø

Eftertragtet spidshus i Komponistkvarteret på Østerbro

Det er en ganske særlig bolig, vi nu udbyder til salg her i Komponistkvarteret. Det sjældent udbudte spidshus byder på et komplet moderne og indflytningsklart indre med charmerende detaljer samt en særdeles eftertragtet beliggenhed i et af Østerbros kendte, klassiske kvarterer. Kort fortalt, en attraktiv bolig, der udgør et oplagt køb til børnefamilien, som drømmer om følelsen af at bo i en lille landsby midt i byen.

Velkommen ind til hele 151 kvadratmeter, der fordeler sig over en exceptionel planløsning. Her er den indbydende stueetage åbnet op, således at der er køkken-alrum samt spisestue. Det møblerbare leverum muliggør derfor, at samtalerne kan foregå over madlavningen, og der er da også gode betingelser med et strømlinet og luksuriøst køkken med greb og armatur i guld. Dertil kommer den indbydende stue samt værelse, badeværelse og entré med indbygget garderobe. Imens består førstesalen af tre gode værelser samt gæstetoilet, ligesom der også er to værelser og badeværelse på anden sal. Loftsrummet er indrettet til gæsteafdeling, ligesom den kan have funktion af hyggelig tv-stue, og det hele fuldendes af en god, anvendelig kælder med opbevaring, vaskerum, fyrrum, gangareal samt disponible rum med bl.a. funktion af bryggers.

Her på Hornemansgade 15 er der tale om en sjældent udbudt, historisk ejendom fra 1896. Moderne komfort går hånd i hånd med sjæl og charme, da indretningen prydes af stilrent design, men også af stukkatur, plankegulv og sprossede dannebrogsvinduer. I bliver også de heldigere ejer af en stor, hyggelig, solrig og privat baggård, der har direkte udgang fra køkken-alrummet. Ude og inde smelter nærmest sammen, og herude kan I nyde en kop kaffe i eftermiddagssolen, ligesom der er en forhave med en møblerbar, flisebelagt terrasse - sådan skønne udearealer som disse er forundt de færreste i en storby som København, og her vil I så sandelig kunne nyde godt af de solrige oaser.

En så sublim beliggenhed som den, der venter her, fortjener virkelig at blive oplevet med egne øjne. Spidshuset ligger i det eftertragtede og rolige Komponistkvarter, der byder på et rigt lokalmiljø med godt fællesskab og hyggelige fællesarrangementer, I kan deltage i, og det er derfor som at bosætte sig i en lille landsby midt på Østerbro. Der er heller ikke mere end en kilometer til Svanemølle Strand eller Fælledparken, ligesom der er gode forbindelser til offentlig transport med henholdsvis Svanemøllen Station 200 meter derfra og Poul Henningsens Plads 700 meter væk. Hverdagen kommer med andre ord til at forløbe gnidningsfrit, og der er da også indkøbsmuligheder, skole, børnehave og vuggestue samt idrætsfaciliteter inden for en radius på 700 meter.

Hjertelig velkommen til.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.