Heisesgade 4, 2100 København Ø

Stort renoveret spidshus med solterrasser og urban landsbystemning

I har nu muligheden for at få nøglerne til denne historiske ejendom i hjertet af Strandvejskvarteret på Østerbro. Engang kunne hele tre familier bo på adressen, men i dag får én familie mulighed for at bo på alle fire plan. Velkommen til.

Ejendommen blev opført i 1893 og var oprindeligt tiltænkt B&W-medarbejdere; men i dag er denne elegante villa tiltænkt familien, der ønsker masser af plads til at kunne sprede sig. Selvom ejendommen er fra slutningen af det 19-århundrede, så er det nærmest ikke til at spore, da boligen ikke kun er yderst velholdt, men har gennemgået flere renoveringer: I 2022 er der kommet nye gulve i opholdsrummene, et strømlinet køkken i en moderne, kølig stil samt nye vinduer med ventilationssprækker, så I er sikret et behageligt indeklima.

Et særligt plus ved dette hjem er de skønne udendørsområder, som I kan få glæde af på begge sider af ejendommen. I kan prale af at kunne bade i prægtigt sollys, da boligen er ideelt placeret på solsiden, og på den ene side har I en østvendt træterrasse med hegn omkring. Her I kan sidde i private rammer og ugeneret spise jeres måltider under åben himmel - og med en dør lige ind til køkkenet, så bliver terrasselivet optimeret på bedste vis, da I ikke skal bevæge langt mellem køleskab og grill. På den anden terrasse har I mulighed for at smelte sammen med gadens åbne miljø, da der er plads til de store havefester.

Lad os gå indenfor, hvor her venter jer 204 herlige etagemeter fordelt på stueetage, førstesal, anden sal og kælder - her er altså plads til, at I kan nyde samværet i hjerterummene eller selv slappe af bag en lukket dør. I stueplan har I en etage dedikeret til fællesskabet, hvor I får stue, spisestue og køkken i ét, så der er masser af plads til at have gæster over. På førstesal er der tre værelser, hvor det mindste kan bruges til walk-in samt en repos, der er oplagt til kontorplads. På anden sal er der yderligere to værelser og et lækkert badeværelse med bruseniche. Derudover er der kælderen med gulvvarme, som er totalrenoveret med et godt værelse, lyst badeværelse samt et vaskerum. Til sidst er der lige under taget et disponibelt rum med skråvægge, hvor der også er gulvvarme. Kort sagt kan I se frem til lyse, behagelige rammer med masser af plads til den store familie.

I bliver en del af et hyggeligt lokalt gademiljø, hvor alle kender alle, og hvor hver gade byder på sine helt egne karakteristika. Ydermere bliver denne beliggenhed ikke meget bedre, da I har alle hverdagens goder inden for gåafstand: skole, indkøb, sportshal, institution, spisesteder samt fitness, og samtidig er I heller ikke langt væk, hvis I ønsker en dukkert ved stranden. Ligeledes er der også kort afstand til Svanemøllen St. og metro, og hvis I har egen bil, kan I med beboerlicens altid parkere i gaden eller ved Svanemøllehallen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.