Holcks Plads 10, 2700 Brønshøj

Unik herskabelig villa med fantastisk have og skøn beliggenhed

Unik herskabelig villa med fantastisk have og skøn beliggenhed

Hjerteligt velkommen til Kløverbo; en charmerende villa i herskabelig stil, hvis have og planløsning kan opfylde alle jeres drømme om et trygt og godt familieliv i stilfulde rammer. Det er nemlig svært ikke at lade sig begejstre ved første blik på herligheden her. 180 kvadratmeter velindrettet og vedligeholdt liebhaverbolig fra 1904, som bare er lige til at flytte ind i - du kan ligefrem se tilværelsen udspille sig her på matriklen, og drømmene tager hurtigt form.

Planløsningen efterlader jer heller ikke med mangler, for der er sørget for masser af leverum i de tre stuer, der ligger i åben forbindelse med hinanden - kun adskilt af smukke franske døre. I stueplan ligger også det moderne køkken. Førstesalen byder på tre gode værelser samt et badeværelse, og som om det ikke var nok, er der endnu et disponibelt rum på anden sal. Villaen råder også over hele 90 kvm kælder med fire disponible rum samt et toilet. Bag huset finder I den gamle hestestald/vognport, som nu fungerer som lejlighed med stue, tekøkken og badeværelse samt soveværelse på første sal.

Der er i det hele taget tale om en gennemført og lysfyldt villa, og hele vejen igennem møder I smukke detaljer, der tilfører klasse og personlighed til boligen; stukken i loftet er blot én af mange features, der fortjener at blive fremhævet ved boligen her.

Fra stuen er der udgang til en fantastisk terrasse, der indbyder til mange mindeværdige stunder. Størrelsen rummer plads til både loungemøbler og havebord, så aftensmaden kan nydes udendørs, når vejret er til det. Fra terrassen er der ligeledes overblik over den skønne have, der både rummer græsplæne, gamle træer og hyggelige kroge - alt sammen bidrager til den helt rigtige atmosfære, der hersker overalt på ejendommen.

Området er der heller ikke en finger at sætte på. I flytter ind på Holcks Plads 10 i Brønshøj, og trods det rolige villavejsudtryk, er I ikke langt fra hverdagens behov. Fra adressen er der få hundrede meter til hhv. daginstitution, Brønshøj Skole, indkøbsmuligheder og grønne områder. Caféer og øvrigt butiksliv pryder gadebilledet omkring jer, og savner I endnu mere storbystemning, er I blot 15 minutter på cykel fra Indre By.

Er I til liebhaveri, smukke detaljer og en fantastisk have i kort afstand til København, så har vi her et oplagt bud på et kommende hjem!
Vi ser frem til at møde jer på en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.