Nordre Fasanvej 93, 4. th., 2000 Frederiksberg

PÅ KANTEN AF FUGLEBAKKEKVARTERET – MODERNE LEJLIGHED MED PRIVAT TAGTERRASSE

Har I centreret boligsøgningen omkring Frederiksbergs eftertragtede kvarterer omkring Nordre Fasanvej, Fuglebakkekvarteret og Godthåbsvej, men har en drøm om at finde en ny og indbydende bolig, der er lige til at flytte ind i? Så skal I ikke lede længere. I er nemlig navnet i en lejlighed øverst oppe i en flot ejendom fra 2005, der åbner sig op med lyset som den altafgørende fællesnævner.

Smuk og indbydende åbner den 95 m2 store bolig sig op med en entré, der løber helt naturligt sammen med stuemiljø, køkken og alrum. Med sit gennemgående lysindfald fra øst og vest er der masser af dagslys, der strømmer igennem, og mod vest åbnes der endda op til en altan som en tagterrasse, der kan overdækkes af en markise, hvis det støvregner eller solen virkelig brager ned. Samtidig kan selve det store hjerterum indeholde det meste af hverdagen, hvor både sofahynder og langbord kan indpasses ganske naturligt, mens det åbne køkken med tidløse elementer står i midten som den naturlige opdeler af zonerne.

Planløsningen indeholder også to rigtig gode soveværelser med massevis af skabsplads, og det er muligt at lave et tredje soveværelse, hvis familien udvides. I er i øvrigt taget kærlig hånd om uanset hvilken familiekonstallation, I har: både singler, unge par eller forældre, der vil flytte tilbage til byen efter, at huset er solgt, vil få det som blommen i et æg med denne adresse. Dertil kommer det flotte, store badeværelse med gulvvarme, vaskesøjle og separat brus, der med sine stilfulde fliser afrundet boligens helhed til fulde.

En nybygget ejendom fra 2004 har enormt meget på tapetet, når det kommer til ekstra luksus i hverdagen. For det første er den godt isoleret, så der er dejligt stille i lejligheden, og for det andet er der elevator i opgangen. Foreningen råder desuden over seks private p-pladser, og I har mulighed for at skrive jer på en kort venteliste til en af disse, så I kan parkere lige foran hoveddøren.

Frederiksberg, den mondæne by-i-byen, har det hele. Indkøb, restauranter, metro, skoler og hyggelige caféer ligger lige for, og der er samtidig også kort afstand til daginstitutioner og de famøse grønne områder, der især er besøgelsesværdige omkring Frederiksberg Have og Grøndalsparken. Der er altså ikke noget, I skal gå på kompromis med, så skal vi ikke bare sige, at vi ses på Nordre Fasanvej til en fremvisning?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.