Jensløvs Tværvej 1A, 4. tv., 2920 Charlottenlund

4V ER MED TRE ALTANER, UGENERET BELIGGENHED PÅ 4. SAMT FANTASTISK LYSINDFALD

Vi skal højt til vejrs her på Jensløvs Tværvej, hvor I på 4. sal finder hoveddøren til jeres nye hjem. Her kan I se frem til at pakke flyttekasserne ud i en rummelig fireværelses lejlighed, hvor I ikke bare får god plads, I får også et langt kig, da der ikke er nogen bygninger, der tårner over jer - en ganske ugeneret beliggenhed. Hjemmets tre altaner og vinduer peger hhv mod nordøst, sydøst, og syd; så I får kastet et flot lys ind fra morgen til aften!

I sælgers ejertid har hele lejligheden gennemgået en totalrenovering, der indebærer alt fra el til gas, vand og køkken samt en grundig istandsættelse af vægge, som også vil være nymalede ved overtagelse.

Alt fremstår i indflytningsklar stand, og selve lejligheden byder på mange muligheder for fed indretning, hvor I også har mulighed for at ændre planløsningen; her kunne I f.eks. etablere flere rum, eller I kan skabe et køkken-alrum med altan ved at rive væggen mellem køkken og det ene værelse ned.

Ud over to prægtige værelser kan I også se frem til to stuemiljøer en suite. Her kan I indrette jer hyggeligt med spisestuemøbler på den ene side af et sæt franske dobbeltdøre og et afslappende sofaarrangement på den anden. Derudover er der god plads til andre indretnings elementer, som sammen skaber en hjemlig følelse. Det store stuemiljø har udgang til hjemmets største og sydvendte altan, hvor I kan indrette et hyggeligt uderum med siddepladser, cafébord og altankasser.

Som den ser ud nu, får I fornøjelsen af to værelser. Det ene vil være et oplagt master bedroom med god plads til seng, skabe, sengeborde og skrivebord, og så kan I se frem til at slå dørene op til den nordøstvendte altan, hvor I på varme sommerdage vil kunne ligge på sengen og nyde en let brise. Det andet værelse har altan mod sydøst og kan bruges til børneværelse, hobbyrum eller hjemmekontor, alt efter hvor mange I er.

Fælles for dørene ud til hjemmets altaner er, at de I sig selv fungerer som et vinduesparti, da de har glas fra gulv til loft. Det hjælper til, at jeres suveræne lysindfald bliver endnu bedre! Og der er ikke placeret nogle andre lejligheder tæt på jeres, og slet ikke nogen der er højere.

Hjemmet byder på et tidløst køkken med hvide elementer, alt i hårde hvidevarer og kvadratmeter nok til en lille spiseplads. Boligens badeværelse står med separat bruseniche og vaskesøjle.

I flytter ind på en adresse, der er tæt på alle hverdagens fornødenheder, hvor Jægersborg Allé er lige rundt om hjørnet og bugner med lokale forretninger, spisesteder og indkøbsmuligheder. Derudover ligger Charlottenlund St., skov, slot og søbad tilnærmelsesvis i jeres baghave, som altid står klar, når hverdagen kalder på spontane gåture. Lejligheden henvender sig til den lille børnefamilie og ligger tæt på pasningstilbud og skole. I kan se frem til at bo tæt på byen, men langt fra dens støj og larm.

Velkommen til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.