Vangedevej 4, 2. TV., 2820 Gentofte

HÅNDVÆRKERTILBUD: CHARMERENDE LEJLIGHED MED CENTRAL PLACERING

Velkommen til Vangedevej 4, 2, tv, hvor dit fremtidige hjem ligger og venter på, at lige netop du flytter ind. Lejligheden har brug for dig, der ikke er bange for at svinge malerpenslen og spænde et par skabe til - eller måske endda rive alt indvendigt ned for at starte på en frisk, så du kan skabe dit drømmehjem med denne gode beliggenhed.

Indenfor venter dig 62 skønne kvadratmeter, der fordeler sig ud på en entré, badeværelse, køkken, stue og alrum. Lad håndværkereventyret starte i den originale entré med fin plads til de brede albuer og højt til loftet. Videre findes det store, gule badeværelse med separat badeafsnit, toilet samt udluftningsvindue og det næste rum er køkkenet, der ikke lægger skjul på, at det trænger til en kærlig hånd. Køkkenet har en rigtig fornuftig størrelse, hvor der er god opbevarings- og arbejdsplads samt mulighed for at etablere en fin spisekrog.

Stuen byder på en masse skønne kvadratmeter, hvor der er rigeligt plads til både spise- og opholdsstue. Stues vindues- og dørparti er beklædt med blyindfattede glas, der giver dig et farverigt indblik på verdenen og på den anden side af glasset venter en fin, sydvestvendt altan med tørresnor og udsigt over grønne arealer. Afslutningsvist ligger alrummet, der egner sig godt som soveværelse, hvor der tilmed er god skabsplads.

Lejligheden er beliggende i en smuk og velholdt gulstensejendom fra 1939 med en central placering i Vangede. Lejligheden er det perfekte forældrekøb eller håndværkertilbud til den kreative og fantasifulde person. Til ejendommen medfølger kælderrum, cykelkælder og tørrerum og selve boligen henvender sig til det unge par eller den pladskrævende enkeltperson.

Du kommer til at bo nær Vangede bygade, der byder på alle sine fantastiske og hyggelige caféer, og du er tæt på indkøb og spændende butikker. Du kan nyde de naturskønne områder ved Nymosen eller Gentofte Sø, og der er god offentlig transport langs Vangedevej.

Velkommen til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.