Øster Søgade 30, 1. tv., 1357 København K

FØRSTEKLASSES HJØRNELEJLIGHED MED UDSIGT OVER SØERNE

Der er dømt udpræget herskabsluksus på Øster Søgade 30, 1. tv., en liebhaverlejlighed på hjørnet af ejendommen og med direkte kig over Søernes blå vandspejl. Det er ikke til diskussion, om beliggenheden er byens bedste, for det er den, og lejligheden i sig selv er fuld af muligheder som bl.a. forældrekøb, delelejlighed, parrets første hjem eller til den kvalitetsbevidste egoist.

Placeret i en høj førstesal åbner boligen sig op med 120 veldisponerede kvadratmeter fyldt med klassiske detaljer og istandsættelser, der passer til den gennemgående herskabelighed. De flotte plankegulve, stuklofterne, fyldningsdørene og de høje fodpaneler står således smukt til det hvide køkken med bordplader i træ og det charmerende mosaikbadeværelse, der fungerer som et friskt pust til helheden. Hele lejligheden er desuden prydet med nye, lydisolerede vinduer, så man ikke generes af trafikken på vejen, mens gulvene er høvlede og lakeret for et gennemgående udtryk. Ligeledes er der flotte radiatorskjulere, der passer til lejlighedens detaljerigdom, mens der er depotrum i kælderen.

Samtidig er planløsningen helt eminent uanset, hvordan og hvor mange, man vælger at bo her. Tre stuer en suite, hvor to har brændeovn og den ene af disse er hjørnestuen mod Søerne, et stort soveværelse med altan, åbent køkken, en lang fordelingsentré og et voluminøst badeværelse. Da alle de store opholds- og soverum har egen indgang fra fordelingsentréen, er det oplagt at dele hjemmet mellem fire personer, mens den ugenerede liebhaverplacering rammer plet for de kræsne købere, der drømmer om at bo i kulturens højborg. Prikken over i'et er den solrige altan med sol fra 10-15, der vender mod den hyggelige og børnevenlige gård, hvor grønne planter og hvide havemøbler er det perfekte billede på de gengemte perler bag de københavnske facader.

Lige fra morgenløbeturen rundt om Søerne til kaffen på den lokale café - det er ikke for ingen ting at Øster Søgade er en af Københavns bedste adresser! Få minutters slentretur fra hoveddøren åbner Torvehallerne sig op med alskens friske råvarer og en fadøl til livsnyderen, mens byens grønne parker åbner sig op som grønne åndehuller med fuglesang og nysgerrige egern. Kongens Have, Søerne og Botanisk Have er særlige højdepunkter, når det kommer til Indre Bys smukkeste parker, og området tæller desuden også Øster Farimagsgade Skole og Krebs Skole, Østerport og Nørreport, Parkmuseerne og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

En lejlighed med utroligt meget på hjerte, som må og skal opleves!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.