Ibstrupvej 21, 2820 Gentofte

Gennemført liebhavervilla med masser af lys og gode detaljer - tæt på naturen

I Gentofte bliver I både mødt af et fremragende lokalmiljø, god infrastruktur med offentlig transport såvel som adgang til motorvejen og ikke mindst rig adgang til mange smukke naturoplevelser, som i dén grad kendetegner nærområdet! Det bliver ikke meget bedre; særligt ikke som børnefamilie, hvis man ønsker at slå sig ned i rolige omgivelser, men stadig have nem pendlerafstand til bl.a. København.

Jeres kommende hjem har adresse på Ibstrupvej 21, en dejlig tilbagetrukket placering, hvor I praktisk talt ligger med Garderhøjfortet og det grønne terræn lige i baghaven. Samtidig sikrer jeres egen private og store grund på 1.000 kvadratmeter, at I kan nyde fritiden uforstyrret med god plads at boltre jer på. En lang indkørsel leder frem til den dobbelte carport, inden resten af grunden folder sig ud med flere skønne zoner i haven og et par store, lækre træterrasser med masser af eftermiddags- og aftensol!

Via hoveddøren inviteres I indenfor til boligens 185 kvadratmeter, som fordeler sig over ét niveau. Lys, luft og åbenhed er blandt nøgleordene, når det kommer til at skulle beskrive de liebhaverværdige omgivelser, som byder på kompromisløse kvalitetsmaterialer fra A til Å - alt sammen med øje for detaljen og den røde tråd. Huset hjerte er uden tvivl det åbne alrum, som strækker sig fra køkken og spisemiljø til en skøn, lysfyldt pejsestue. I denne afdeling er der plads til livets og hverdagens mange aktiviteter; her kan I være sammen, men stadig hver for sig. Rummet emmer af kvalitet med markante sorte detaljer i form af køkkenelementer, bjælker og vinduesrammer, som skaber en flot kontrast til de ellers så lyse trægulve og det imponerende lysindfald gennem vinduespartierne, der strækker sig fra gulv til loft flere steder.

Videre byder planløsningen på et praktisk vaskebryggers i forlængelse af køkkenet, et pænt badeværelse med brus samt to oplagte børneværelser med masser af plads. Prikken over i'et er det gennemførte master bedroom med privat walk-in-closet og eget badeværelse. Her mangler bestemt ikke noget, og alle delelementer spiller sammen til perfektion og skaber derved en flot helhed!

En på alle måder oplevelsesværdig villa i Gentofte - tæt på naturen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.