Rudolph Berghs Gade 18, 1., 2100 København Ø

Lækkert renoveret treplanslejlighed på solsiden i Lyngbyvejskvarteret med privat have.

I 2019 og 2020 blev denne højloftede bolig med de store rum på de to øverste plan af et flot byggeforeningshus plus loftsetagen renoveret efter alle kunstens regler, så det er en fuldkommen indflytningsklar og meget lækker bolig, der her udbydes. Den er perfekt til et par med et barn, da her er et børneværelse og soveværelse med walk-in garderobe, som ligger på samme plan, hvor der også er et dejligt badeværelse. Nedenunder har I en helt åben opholdsetage med 2,76 meter til loftet og lysindfald fra både øst og vest, så her er masser af lysindfald hele dagen. Køkkenet er snedkerlavet med massivt træ, bordpladen af marmor og ovnene er placeret i behagelig voksenhøjde, ligesom der er en flad emhætte, så der ikke er noget til at forstyrre øjet. Her er også originale og velholdte stukkanter i loftet og rosetter midt på, så lysekroner eller lamper hænger flot og medvirker til at bevare den særlige rumfornemmelse, som man kun finder i den karakteristiske byggeforeningsstil. Denne bygning har det ekstra træk, at den er bredere end de fleste, så rummene er større. Bemærk også den elegante og stilfulde farvelægning, der i 2020 er valgt til væggene. Der er toilet på etagen med opholdsrum. I kan også se frem til et udnyttede loftetage med ovenlysvinduer, hvor der er et stort og tophyggeligt værelse med blottede bjælker og matchende gulvplanker.

Bygningens vestvendte og solrige forhave er jeres private. Her er der plads til, at de mindste kan lege, samtidig med at der kan indtages måltider i solen eller under en parasol, samtidig med at man kan være en del af det helt særegne miljø, som området udgør med alle de øvrige forhaver, der ligger ud til vejen. Det skaber ideelle betingelser for at lære naboerne at kende og skabe nye relationer på en uformel og naturlig måde. I kan i den grad glæde jer til at opleve kvarterets positive og venlige atmosfære, der også bliver understøttet af fælleshuset Ulrik, hvor man kan deltage i fællesspisning, sommerfest og andre arrangementer, ligesom man selv kan vælge at tage initiativer. En lokalinitieret café er her skam også, så man altid hurtigt kan få en kop friskbrygget kaffe og en hjemmebagt bolle.

Beliggenheden er yderst attraktiv her i Lyngbyvejskvarteret i den ydre del af Østerbro. Især om sommeren er der masser af et udeliv i haverne og på vejene, ligesom beboerforeningen Ulrik sørger for arrangementer som fællesspisning, fester og loppemarkeder, så alle får mulighed for at lære hinanden at kende. I har gåafstand til Fælledparken og Svanemøllen med lystbådehavn og badestrand. Der er kun kort afstand til S-togsstation og metro, så I nemt kan komme rundt til andre bydele, også på de dage, hvor I orker at tage cyklen, som man ellers kan nå det meste med, herunder centrum af København uden at blive forpustet. I bor også ganske tæt på Den Grønne Cykelsti, der starter for enden af Rovsinggade og snor sig gennem mange skønne byrum og helt til den anden side af Frederiksberg. Jeres hood har naturligvis også et aldeles glimrende udvalg af spændende spisesteder og hyggelige caféer som Designcafeen, der jævnligt afholder events. Desuden gode skoler, pasningsmuligheder og et varieret udbud af indkøbsmuligheder. Det her er bare sådan et sted, hvor de fleste drømmer om at bo, og boligen kræver ikke andet end møblering. Værsgo.

• Indflytningsklar
• Udnyttet loftsplan
• Superdejlig forhave

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.