Weysesgade 32, 2100 København Ø

Orker du et liv fyldt med lykke?

Hvis du er ude på at bytte dine knaster til mursten og mørtel, er du gået forkert. Hos Byens Bolig sælger vi nemlig hverken ejendomme, sommerhuse eller lejligheder. Nej du, vi sælger ufortyndet lykke. Vi sælger fantastiske øjeblikke, vi sælger krammere over (eller gennem) hækken, vi sælger det der nik, du ved nok: manifestationen af samhørighed, og det der smil, du ved nok: den rene kærlighed fra din elskede, dit søde afkom eller i flæng fra dine naboer, fordi I er lige her, lige nu, og fordi I er så uforskammet heldige, at præcis det her sted blev jeres hjem, jeres hjerterum. Vi sælger dig det liv, du virkelig gerne vil have nallerne i. Velkommen til Weysesgade 32 på Østerbro!

Okay-okay. Du er måske nødt til lige selv at gøre en lillebitte indsat. Vi opererer ikke med indretningen af dine nyindkøbte 151 kvadratmeter endsige indkøb af den helt rigtige rosé (mit ein bißchen Sprudel, bitte), som du jo kan nyde på dine to terrasser (der ligger kjoleløftende og kasketskyggebehovslækkert godt med solkys dagen lang) – det må du tage dig af. Men vi tør godt love, at du her får galaktisk fortræffelige muligheder for at skabe dig et hjem uden sidestykke, ja, faktisk byder det på hele tre badeværelser og et skidegodt loftsrum, hvor du kan give din tween/teen/toddler et historisk unikt værelse med udsigt – eller blot indrette et misundelsesværdigt stjernekiggerlaboratorium. God rosésmag eller ej: Dine nye naboer skal nok tage dig, som du er. Her får du nemlig både et hjem og et helt særligt, nærende nabofællesskab.


Er du helt håbløs ud i møbler med sjæl eller farver på væggene, der får hverdagen til at føles som én lang spontant improviseret stepdans, som du af egen fri vilje har kastet dig ud i bare fordi, så behøver du ikke bruge så meget som ét sekund på at fortvivle: Lad dig inspirere af tidligere ejers sans for farver og deslige (du kan jo bare fotohukommelseshuske de flotte billeder, vi har taget) og bingo: Weysesgade 32 forbliver lige så fantastisk, som det formentlig altid har været – lige siden bygherrerne i attenhundredegrønlangkål klaskede de første mursten sammen med en god klat mørtel. Nuvel, måske sælger vi alligevel netop den kombination, men mærk dig vores ord: Byens Bolig sælger mest af alt ufortyndet lykke. Og det får du stensikkert her.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.