Hillerødvejen 49, 3480 Fredensborg

Smuk og velholdt villa i fortryllende omgivelser

Herskabelige fornemmelser helt tæt på naturen. Det er netop, hvad I nu har chancen for at få fingrene i. Denne rummelige villa fremtræder helt igennem velholdt i en smuk skagensgul farve og står omkranset af en grøn grund samt Nordsjællands imponerende skovpragt. Læs med her, hvor vi præsenterer denne sjældent udbudte ejendom.

Hjemmet har I høj gad prioriteret de flotte fællesrum, hvor der er god plads til at samle familie og venner samt nyde en hverdag med lys og luft omkring jer. Huset tilgås via en rummelig entré, som åbner op til den store stue, der med charmerende detaljer som karnap, indsat pejs, og blottede loftsbjælker giver jer alsidige indretningsmuligheder og et dejligt udgangspunkt for hverdagen. Der er hertil etableret endnu en god stue med en stemningsfuld, gammel kakkelovn og flere gode kvadratmeter, I kan indrette, som I ønsker. Køkkenet er som resten af huset funktionelt og meget veludstyret, og slutteligt er der også placeret et gæstetoilet i stueplan. Ovenpå kan I glæde jer over et lyst og indretningsvenligt værelse, et stort badeværelse med sauna og en møblerbar og yderst brugbar repos. Hjemmet rummer yderligere en kælderplan, hvor det disponible rum på nuværende tidspunkt benyttes som vinkælder.

Når I først ankommer til grunden, bliver I budt velkommen af en imponerende indkørsel, der flankeres af træer og buske og leder vejen op til en stor dobbeltcarport, der både har opbevaringsplads og et aflukket bryggers. Grunden tæller 2043 kvadratmeter, så her kommer I ikke til at mangle plads eller aktivitetsmuligheder, og den skønne have prydes af en solrig terrasse, der giver et oplagt, udendørs opholdsrum.

Flytter I ind her, får I fred, ro og skovidyl blot fem minutter udenfor Fredensborg. Her finder I indløbsmuligheder, restauranter, detailhandel, skole, dagtilbud og alt andet, som I kunne få brug for i det daglige, og området byder tilmed på flere små, hyggelige byer samt betagende udendørs arealer omkring Fredensborg Slot og Esrum Sø. Dertil ligger Hillerød blot ti minutter fra adressen, hvorfra S-toget kan bringe jer rundt i hele hovedstadsområdet, ligesom der fra Fredensborg er gode busforbindelser ud til nærområdet.

Dette er et hus og et område, der bestemt skal opleves, så kontakt os endelig for en fremvisning med det samme.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.