Rådmand Steins Alle 33, 2. 24., 2000 Frederiksberg

Lys og indflytningsklar lejlighed med stor altan på Frederiksberg

Læs med her, for nu får I chancen for at få fingrene i 71 kvadratmeters toptjekket lejlighed, hvor I med sikkerhed vil få glæde af den gode planløsning, de velholdte faciliteter og ikke mindst den fordelagtige beliggenhed.

Lejligheden tilgås via en entré, der er i åben forbindelse med det store køkken-alrum og giver en dejlig rumfornemmelse helt fra start. I køkken-alrummet behøver I ikke bekymre jer om plads, for her skal I nok finde mulighed for at indrette jer med spisebord, sofaer og alle de andre møbler, som vil gøre lejligheden til jeres hjem. Både køkkenet og det rummelige badeværelse er yderst veludstyrede med alt det, I kunne få brug for i hverdagen, og lejligheden rummer dertil et praktisk vaskehjørne, der er gemt pænt væk fra fællesrummet, og som byder på både opbevaring og vaskesøjle. Slutteligt får I her glæde af to værelser, de begge er udstyret med indbygget skabsplads, og hvor I f.eks. kan finde jer til rette med en seng og enkelte andre møbler.

Træder I et skridt udenfor, vil I ligeledes blive glædeligt overraskede. Fra køkken-alrummet har I nemlig adgang til en skøn altan med morgensol, hvor I uden tvivl vil kunne fordrive mange timer i behagelige havemøbler med kig ned til det rolige område. Lejligheden er en del af en funktionel ejendom fra 1970, hvor I både får gode parkeringsforhold såvel som et græsareal, der afskærmes fra vejen med træer og buske.

Beliggenheden på Rådmand Steins Alle 33 er helt optimalt, da denne kombinerer en central beliggenhed med en nærhed til grønne områder. Fra adressen er der kort afstand til Frederiksberg Have samt Damhussøen og den tilhørende Damhuseng, der begge byder på naturrige omgivelser, hvor I for en stund kan glemme byens travle hverdag. Samtidigt befinder I jer i midten af det hele på Frederiksberg, hvor et væld af restauranter, caféer, barer, butikker og forskellige aktivitetstilbud ligger lige udenfor hoveddøren. Placeringen er ydermere praktisk. Hvad end I har et barn i daginstitution eller skole, skal klare hverdagens indkøb, selv er under uddannelse eller skal ud af byen i forbindelse med arbejde, så har I det perfekte udgangspunkt her.

Vi håber på at se jer til en fremvisning

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.