Stenhøjvej 7, 3370 Melby

Dejligt funktionelt fritidshus på solrig naturgrund i Melby

Dette er huset til jer, der skal have et lækkert beliggende fritidshus, hvor det er hurtigt at køre op i weekenden, når I skal væk fra en travl hverdag og bare har lyst til at sidde med bare tæer på træterrassen og kigge ud på markerne. Og hvor man samtidig ved, at man ikke skal bruge halvdelen af tiden på at rydde op og gøre ved. Huset her er dejligt funktionelt med lige præcis det, man skal bruge, nemlig et godt opholdsrum med åbent køkken, et soveværelse og et badeværelse. Plus en hems over køkkenet, som er velegnet til de overnattende gæster, der ikke orker at tage hjem efter en hyggelig frokost eller middag, Hemsen er også tophyggelig som tv-stue, ligesom man kan bruge den til at ligge på ryggen og kigge op på skyerne eller spejde efter stjerner gennem ovenlysvinduerne. Udvendigt er vinduerne og træværket malet i 2021 og står knivskarpt i den fine kombination af indbydende sort og hvid.

Husets mange døre er med til at understrege den lette stemning og den gode forbindelse mellem inde og ude. I får en træterrasse ud for fire af husets fem døre. Udearealet er overvejende en naturgrund, hvor der er fældet en del træer, så her er meget lyse forhold, og mulighed for at nyde solen stort set hele dagen. De mange fældede træer betyder også, at I er sikret brænde flere år frem i tiden. Og der er stadig flere træer at tage af. Der er naturligvis også mulighed for at indrette sig med mere plæne og blomsterbede. Grunden vender ud til marker, så I kan se frem til rolige forhold og fin udsigt. Desuden et lille skur med vinduer, hvor I kan opbevare ting og sager.

Kvarteret er venligt, og I er så heldige, at der på nabogrunden ligger et helårshus, så der næsten altid er lys og nogen hjemme. I vil nyde at tage til stranden, som I kan cykle til på cirka ti minutter. I Melby har I mulighed for at købe dagligvarer, og her ligger også en togstation, hvor 'grisen' har forbindelse til Hillerød Station, så det er muligt at komme til og fra uden at bruge bil. Det tager således cirka 80 minutter at komme hertil fra centrum af København. Bilturen tager blot 50 minutter, hvilket gør det til et oplagt fritidshus for jer, der vil frem og tilbage på en weekend eller måske endda på en enkelt dag. Det samme gælder for jeres gæster. Velkommen til Melby og et nemt, funktionelt og fredeligt fristed.

• Nemt at gå til
• Træterrasse og masser af sol
• Ti minutters smuk cykletur til stranden

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.