Norgesmindevej 2, st. th., 2900 Hellerup

HERSKABELIG ANDEL MED PRIVAT TERRASSE OG GOD BELIGGENHED

En smuk andelsbolig med herskabelige indretningsdetaljer, privat terrasse og en skøn beliggenhed nær Tuborgs butiksrige havnemiljø - det er hvad, der venter børnefamilien, seniorerne eller blot dem, der ønsker at flytte tættere på byen i et smukt hjem, der kan tilgodese alle behov.

I bydes velkommen i den lyse entré med indbygget skabsplads, hvorefter I på lyse plankegulve ledes videre til hjemmets store spisekøkken. Køkkenet er fuldt udstyret med alle hårde hvidevarer og prydes af et elegant design i form af strømlinede overflader, smarte lysspots og charmerende dannebrogsvinduer. I kan sætte jer om spisebordet her, eller I kan rykke ind i de tre højtloftede stuer ensuite, der alle emmer af herskabelig stemning grundet de nydelige stuklofter, de brede åbninger mellem rummene og det smukke lysindfald fra vinduespartierne, der lyser alle kvm op. I kan etablere spisestue og tv-stue i to af dem og evt. bruge den sidste stue til soveværelse, hvis behovet er der. Hjemmet rummer dog allerede to store soveværelser, hvor der i det ene er indbygget skabsplads samt direkte adgang til et udsøgt badeværelse med stor bruseniche. Til sidst rummer hjemmet et praktisk bryggers samt et pænt toilet.

Ejendommen er opført i 1915, og er en del af en god andelsforening, der har styr på tingene, og som tager hånd om sagerne. Foreningen har eksempelvis sørget for et hyggeligt gårdmiljø med legehus, stor fliseterrasse og mulighed for at parkere cyklen. I kan sætte jer ned her, eller I kan rykke op på jeres egen private altan, som kan tilgås direkte fra tv-stuen, og som grundet den sydvendte placering sikrer jer et skønt sted at nyde sol dagen lang.

Det er en skøn beliggenhed, adressen placerer jer på. Her ligger I nemlig kun en lille gåtur fra Tuborgs friske havnemiljø, der vinter som sommer kan agere yndlingssted til smukke gåture, og hvor I evt. kan slutte af med en frokost i Waterfront Shoppingcenter. Det er desuden her, at I kan klare indkøbene, gå i biografen og shoppe løs i et rigt butiksliv, hvilket også kan klares på hyggelige Hellerup Centrum. Til børnefamilien er det essentielt, at der ligger både skole og institution tæt på, og pendleren kan glæde sig over at have busforbindelser nær hoveddøren og Hellerup St. en lille cykeltur væk.

Velkommen til den gode tilværelse, velkommen til Norgesmindevej 2, st. th.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.