Vigerslevvej 316, 1. tv., 2500 Valby

Indflytningsklar 3V’er med solrig altan - oplagt forældrekøb!

I får hele pakken, når I overtager nøglerne til denne treværelses lejlighed med postnummer i Valby. I bliver nemlig de lykkelige ejere af 61 kvadratmeter med både en delevenlig planløsning, en solrig altan og en god adresse, der gør jer til naboer af de grønne omgivelser i Vigerslevparken. Det er en oplagt investering for såvel singlen som parret eller jer, der leder efter det perfekte forældrekøb til de studerende venner.

Med parken som nabo er der få skridt til frisk luft og perfekte løberuter. Vigerslevparken løber som en grøn kile mod Damhussøen i den ene retning og Valbyparken i den anden, så I har nem adgang til de mange rekreative områder, og når sommeren kommer, kan I sætte kurs mod badestranden i Valbyparken. I det daglige vil I også sætte pris på den korte vej til eksempelvis indkøb, take-away og nærmeste stoppested, der alt sammen ligger lige ud på Vigerslevvej.

De gode oplevelser fortsætter, når I vender blikket mod boligen. I flytter ind i en hyggelig bebyggelse bestående af klassiske gulstensejendomme fra 1948, og bygningerne ligger mellem grønne fællesarealer, der skaber god afstand til genboerne. Derudover får I en lejlighed, der ligger perfekt placeret på 1. sal, så I har ikke for mange trapper til hoveddøren, men I bor samtidig ugeneret uden indkig fra fortovet.

På 1. sal træder I indenfor til en pæn og velholdt boligoplevelse, så I kan flytte direkte ind og folde tilværelsen ud i den dejlige lejlighed. Plankegulve skaber en rød tråd gennem boligen, hvor de komplementeres af klassiske fyldningsdøre, som tilfører hjemmet sjæl og charme.

En veldisponeret planløsning sørger for, at entréen giver adgang til samtlige rum: bad, køkken, stuen og de to værelser. I får et stilrent badeværelse med væghængt toilet og separat bruseniche, og der er flot kontrast mellem de hvide fliser og de mørke vægge. Dertil kommer et tidløst køkken, der kan indrettes med en hyggelig spisekrog, hvilket giver jer et naturligt samlingspunkt, hvor I kan mødes over morgenkaffen. Der er også mulighed for at åbne op mellem køkkenet og det ene værelse, så I får jer ét stort køkken-alrum.

Som prikken over i'et kommer den sydvendte altan, der inviterer på sol og udsigt over fællesarealet. Altanen er integreret i bygningen, så som endnu et plus kan I nyde sommervejret i læ for vinden.

Velkommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.