Roskildevej 53, 1. 107., 2000 Frederiksberg

OPLAGT FORÆLDREKØB FLOT 2V ER I FREDERIKSBERGS GRØNNESTE OASE

Roskildevej omfavnes af grønne åndehuller i flere afskygninger med bl.a. Søndermarken, Frederiksberg Have og Zoologisk Have lige ved, og i dette populære kvarter byder vi nu velkommen til en lækker toværelses lejlighed helt uden spildplads, i rigtig god stand og med sydvendt altan.

Lejligheden placerer sig på første sal og indeholder 65 gode kvadratmeter, som fordeler sig over entré med skabsplads, værelse, badeværelse og et stuemiljø i forbindelse med både køkken og altan. Store, sydvendte panoramavinduer afrunder stuemiljøet, hvorfra der er fri udsigt over villakvarteret og udgang til altanen med god plads til cafébord og blomsterkrukker.

Hele vejen igennem er lejlighedens stil holdt minimalistisk og nede på jorden med fortrinsvist lyse nuancer, der i køkkenet suppleres af nøddebrunt træ og flotte bordplader, hvilket er med til at fremhæve eksklusiviteten.

Der er selvfølgelig også helt styr på alle de praktisk elementer, hvor køkkenet er udstyret med tidløse elementer og alt i hårde hvidevarer, mens flisebadeværelset er stort og har indmuret badekar. Takket være lejlighedens veldisponerede planløsning er der masser af plads til at indrette kreativt med f.eks. hjemmearbejdsplads, læsekrog og et stort sofaarrangement, hvis du prioriterer hyggen.

Etageejendommen fra 1972 har masser af fællesfaciliteter, som du kan se frem til at benytte dig af. Her er elevator, cykelkælder og kælderrum til enhederne, mens der ligeledes er vaskekælder og super gode muligheder for parkering for gæster og beboere - og dette er endda helt gratis!

Adressen gør det nemt at få hverdagen til at gå op, uanset om du er studerende, senior eller en del af et par, der har forelsket sig i byens mest grønne oase. Du skal nemlig bare lige rundt om hjørnet for at finde et udvalg af supermarkeder, og på bare en 10 minutters cykeltur når du Indre Bys fristelser. Offentlig transport er der også masser af med f.eks. 7A, der stopper få minutter fra hoveddøren, og regional-, intercity og S-tog afgår fra Valby Station, som kan nås på en gåtur. Roskildevej er den perfekte hybrid mellem Frederiksbergs mondæne kvarterer og Valbys fremadstormende, hippe nabolag, som alt sammen er med til at give dig en bred vifte af spisesteder, caféer og kulturelle tilbud, ligesom du har nogle af de smukkeste, grønne arealer lige foran hoveddøren.

Velkommen til.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.