Engelstedsgade 30, 2100 København Ø

Smukt byggeforeningshus i fire fantastiske plan

I får mange anvendelsesmuligheder i denne velrenoverede ejendom, der er inddelt i fire plan med to køkkener og tre toiletter. De ældre teenagere kan have deres egen afdeling øverst, eller I har mulighed for at leje en etage ud. Hele ejendommen er fuldkommen renoveret, så I ikke behøver røre en finger. I 2018 blev alle installationer udskiftet, vinduerne er fra 2019, og det flotte køkkenalrum er fra 2018. Det blev etableret, så det vender ud mod gaden, for at I kan holde et vågent øje med børnene, som sandsynligvis vil bruge en del tid herude sammen kvarterets andre børn. Den stille gade indbyder helt naturligt til leg og samvær. Lidt på samme måde, som man tidligere kendte det i villakvartererne. Her har I den vedkommende kultur med bylivet som bagtæppe toppet med et solidt stænk af landsbyfornemmelse. Man kan godt kalde området for en slags boble af idyl og tryghed eller en by i byen. Alle kender alle, så her er perfekte omgivelser for jer, der ønsker at dyrke det gode og aktive naboskab.

Selve boligen er topmoderne med alle faciliteter som eksempelvis gulvvarme i stueplan, hvor I kan boltre jer i et stort åbent opholdsareal med køkkenalrum og stue med direkte udgang til en sydøstvendt baghave, hvor der er sol fra morgenstunden og til et stykke ud på eftermiddagen, hvorefter I kan flytte om til terrassen på den anden side, hvor der er sol helt til solnedgang. Samtidig er charmen fra byggeforeningshuset anno 1915 intakt. I kan se frem til lyse og højloftede rum med 2,75 meter til loftet i både stueplan og på første sal, og på anden sal er der 2,55 meter. Nogle steder er der stuk, ligesom der er etableret et indvendigt vindue mellem køkkenalrum og entréen. Der er så mange fine detaljer, som I kan glæde jer til at studere ved selvsyn. På både første og anden sal er der to værelser, og kælderen indeholder vaskerum og adskillige disponible rum, hvoraf tre af dem er med vinduer.

Beliggenheden er yderst attraktiv her i Lyngbyvejskvarteret i den ydre del af Østerbro. Især om sommeren er der masser af et udeliv i haverne og på vejene, ligesom beboerforeningen Ulrik sørger for arrangementer som fællesspisning, fester og loppemarkeder, så alle får mulighed for at lære hinanden at kende. I har gåafstand til Fælledparken og Svanemøllen med lystbådehavn og badestrand. Der er kun kort afstand til S-togsstation og metro, så I nemt kan komme rundt til andre bydele, også på de dage, hvor I orker at tage cyklen, som man ellers kan nå det meste med, herunder centrum af København uden at blive forpustet. I bor også ganske tæt på Den Grønne Cykelsti, der starter for enden af Rovsinggade og snor sig gennem mange skønne byrum og helt til den anden side af Frederiksberg. Jeres hood har naturligvis også et aldeles glimrende udvalg af spændende spisesteder og hyggelige caféer som Designcafeen, der jævnligt afholder events. Desuden gode skoler, pasningsmuligheder og et varieret udbud af indkøbsmuligheder. Det her er bare sådan et sted, hvor de fleste drømmer om at bo, og boligen kræver ikke andet end møblering. Værsgo.

• Fuldkommen renoveret
• Perfekt nærmiljø
• Mulighed for at udleje en etage

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.