Holsteinsgade 47, st., 2100 København Ø

NYBYGGET LUKSUSLEJLIGHED

Når I overtager nøglerne til Holsteinsgade 47, st, overtager I en komplet nybygget lejlighed, der samlet set råder over 95 kvadratmeter og har en helt sublim beliggenhed. Lad os sige det kort og klart: her går bolig og beliggenhed op i en højere enhed.

Ejendommen er opført i 1900, og denne lejlighed har tidligere været en den af den lokale købmand - men den er nu omdannet til en stilren kvalitetslejlighed, der sikrer en hverdag, hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd. Foruden de 95 boligkvadratmeter venter der jer et kælderrum på yderligere17 kvadratmeter.

Når I bevæger jer ind ad hoveddøren, præsenteres I for den betagende lejlighed, der bl.a. står med smukke plankegulve, elegant interiør samt en god planløsning, som gør hjemmet ideelt til det unge kærestepar og små familier såvel som venneparret og forældrekøberne. Der venter jer nemlig to regulære og yderst møblerbare værelser, hvoraf det ene har direkte udgang til gården. Dertil kommer selvfølgelig en rummelig entré med mulighed for opbevaringsplads samt det smagfulde badeværelse, der bl.a. har væghængt toilet, vaskesøjle og en stor bruseplads med lækkert armatur. Kronen på værket er uden tvivl det store opholdsrum, der kombinerer dagligstue, spisestue og det luksuriøse køkken, som byder på masser af arbejdsplads, alt i hårde hvidevarer samt den smukkeste bordplade, der matcher fliserne i badeværelset. Det her er med andre ord en bolig med imponerende detaljerigdom - vil I med på en fremvisning?

Med denne beliggenhed kommer I til at bo på en af Østerbros bedste adresser, og her har I alle hverdagens fornødenheder i kort gåafstand. Der er blot 600 meter til Østerbrogade og Søerne, og der er heller ikke andet end en kort gå- eller cykeltur både Kastellet, Langelinie, Nordhavns nye havnebad og Fælledparken. I området er der masser af gode indkøbsfaciliteter, både dagligvarer og specialiteter, samt et udvalg af gode skoler, børneinstitutioner og offentlig transport. Der er nemlig kun 950 meter til Østerport Station med både metro, busser, S-tog og regionaltog.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.