Fiskedamsgade 18, st., 2100 København Ø

FANTASTISK LEJLIGHED BELIGGENDE I HJERTET AF ØSTERBRO MED DIREKTE UDGANG TIL GÅRDMILJØ

Hjertelig velkommen til Fiskedamsgade 18, hvor vi har fået fornøjelsen af at præsentere jer for denne nyopførte lejlighed, der tidligere har fungeret som den lokale købmand i mange år. Indenfor kan I glæde jer til smukke plankegulve, strålende lysindfald og lækkert badeværelse med Vola amaturer og Miele vaskesøjle - boligen er indflytningsklar.

Indenfor venter der 100 velplacerede kvadratmeter samt et stort kælderrum som potentielt kan benyttes til meget andet. Spørg mægler. ~Lad boligeventyret starte i stueplan, hvor I kommer ind i entréen. Herfra finder I det dejlige, nye køkken med den smukkeste bordplade, der matcher det helt fantastiske badeværelse. Køkkenet er opført i grålige elementer med messing håndtag og messing vandhane. Lejlighedens hjerte findes i det store køkkenalrum og den dejlige hjørnestue med rigt indretningspotentiale. Ydermere er der to rigtig gode soveværelser, et enestående badeværelse med væghængt toilet og separat bruseniche med luksuriøse klinker, der går igen på gulvet.

Ejendommen blev opført i 1900, og facaden er charmerende med mange fine detaljer. Fra lejligheden er der direkte udgang til et hyggeligt gårdmiljø, og lejligheden er perfekt til det unge par, forældrekøbet eller den lille familie. Derudover er lejligheden meget delevenlig.

Beliggenheden er helt i top, når I flytter til Indre Østerbro. Classenshave ligger for enden af gaden, som er en af Indre Østerbros hemmelige grønne haver. Derudover har Søerne et utal af legepladser, og der er skole og indkøb inden for kort afstand. Der er gode offentlige transportmuligheder at finde ved Trianglen, hvor metroen kører, og desuden er der en masse hyggelige specialbutikker og caféer.

Har denne lejlighed vakt jeres interesse, så kontakt os allerede i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.