Nygårdsvej 8, st. 6., 2100 København Ø

VELINDRETTET 2’VER MED TERRASSE CENTRALT PLACERET PÅ ØSTERBRO

En fin toværelses lejlighed med en god planløsning perfekt til den studerende eller parret, der ønsker et hjem placeret midt i Østerbros smukke og mangfoldige byliv - det er hvad, der venter jer på Nygårdsvej 8, st. 6. Kom med!

Lejligheden råder over veludnyttede 61 kvm, der fordeler sig på et funktionelt køkken, et godt værelse, et badeværelse og en stor stue. I bydes indenfor i en hyggelige entré med plads til overtøj og sko og guides videre til fordelingsentréen, der på pæne gulve kan lede jer videre alle hjemmets rum. I kan eksempelvis besøge det pæne køkken, hvor pladsen er yderst veludnyttet med materialer i minimalistisk og moderne stil, og herefter følge de lyse gulve ind til soveværelset, der grundet de gode kvadratmeter kan indrettes præcis, som I ønsker. Gem dog nogle møbler til den rummelige stue, da der her er mulighed for at indrette efter de helt store idéer med plads både spiseplads og sofaafdeling. Desuden udstyres stuen med brede vinduespartier i hele rummets bredde, hvilket giver et fantastisk lysindfald til det store rum - sikke stunder, der kan nydes her. Til sidst rummer lejligheden også et fint badeværelse med pæne badeværelsesmøbler i lyse nuancer, hvilket står i flot kontrast til væggenes og gulvenes sorte farve.

Ejendommen er opført i 1963 og rummer både en dejlig gård med plads til at parkere biler og cykler samt flere bordebænkesæt, hvor I kan sætte jer mellem træer og buske og nyde en god bog eller en kop kaffe i hyggelige omgivelser. I kan dog også trække over på jeres egen fliseterrasse ved hoveddøren, som grundet placeringen bag høje buske og under førstesalens altan giver jer et dejligt ugeneret sted at nyde mange rare udestunder.

Med en adresse på Nygårdsvej har I en utrolig central placering på Østerbro med fitnesscenteret, SATS som nabo samt flere utroligt hyggelige kaffe- og spisesteder nær ved. I ligger dertil kun 2 minutters gang fra Østerbrogades mangfoldige butiksliv, hvor I både kan klare indkøbene samt shoppe i spændende nichebutikker, og tager I metroen, der ligger 8 minutter væk på gåben, kan I på kun 6 minutter komme til indre bys pulserende byliv. Til sidst, skal det nævnes, at Fælledparken med dens grønne områder og mange legepladser, ligger mindre end 1 km fra hoveddøren - lækkert!

Velkommen til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.