Griffenfeldsgade 15, 2., 2200 København N

ENESTÅENDE LEJLIGHED MED MULIGHED FOR TAGTERRASSE OG EFTERTRAGTET ADRESSE MIDT PÅ NØRREBRO

På Indre Nørrebro strækker Griffenfeldsgade sig ud med sine stemningsfulde ejendomme og mange spisesteder, der repræsenterer en perlerække af verdenskøkkener. Her er I havnet det helt rette sted, hvis I drømmer om en adresse med karakter, som ovenikøbet toppes af boligen: den er nemlig beliggende øverst oppe i et historisk byhus, fremstår delevenlig, og har en helt unik mulighed for at kunne etablere byens bedste tagterrasse.

Kom med!

Lejlighedens 66 veldisponerede kvadratmeter ligger øverst oppe i det gamle byhus fra 1870. Pladsen fordeler sig over tre stuemiljøer, køkken, badeværelse og værelse, som altså især henvender sig til jer, der for første gang flytter i jeres eget, og som måske vil dele og have et værelse hver. Den klassiske bolig har en lang række af de detaljer, I nok forventer jer af et hjem i denne kaliber: plankegulve, skråvægge, fyldningsdøre og sprossede vinduer, som alt sammen er med til at løfte stemningen til nye højder. Det er ingen hemmelighed, at hvis I ønsker jeres praktiske elementer i køkken og bad til at være topmoderne, så skal I istandsætte en smule, før I bestiller flyttevognen - men når det er sagt, er begge rum voluminøse og indretningsvenlige, hvor badeværelset har separat brus og plads til vaskefaciliteter, mens køkkenet nemt indrettes med alt i hårde hvidevarer og masser af skabsplads.

Det eneste der mangler, for at lejligheden for alvor rammer plet i københavnerhjerterne, er et enestående uderum, og selvom der ikke er altan til at opfylde dette ønske, er der råd for det. Der kan nemlig etableres en ganske fantastisk tagterrasse direkte under åbne himmel, hvor I vil få den perfekte blanding mellem privat hygge i det fri og stemningsfuldt byliv - med kig mod det fantastiske gårdmiljø, som næsten er som en grøn park.

Der er tale om en af de bedste adresser i hele byen. Caféer, vinbarer og specialbutikker ligger side om side og gør området til noget særligt, og uanset om I er til øl og burger eller cocktails og fine dining, så kan I stille jeres sult lige i nærheden. I er samtidig lige om hjørnet fra grønne åndehuller som Folkets Park, Assistenskirkegården og selveste Søerne, og når I skal rundt, har I Den Grønne Sti, metro og et væld af offentlig transport til jeres rådighed.

Hvis I kan se mulighederne, så tøv ikke med at booke en fremvisning allerede i dag! Vi kan godt garantere, at der er tale om en helt unik lejlighed, som sjældent ser dagens lys på boligmarkedet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.