Griffenfeldsgade 15, 1., 2200 København N

Eksklusiv, delevenlig lejlighed – et oplagt forældrekøb

Hjerteligt velkommen til en helt fantastisk lejlighed, der er placeret i hjertet af Nørrebro med alt det bedste, denne bydel har at byde på. Her får I en unik mulighed for at blive indehavere af en lille del af et byhus - en perle af en lejlighed, der befinder sig på førstesalen af de tre etager, så I rent faktisk har chancen for at eje hele ejendommen - alle tre lejligheder.

Hjemmet præsenterer sig med en særdeles god planløsning, der disponerer over køkken, stue, to værelser, badeværelse samt adskillige gange. Sidstnævnte giver muligheder for ekstra opholdsområder - og så kan der samtidig skabes et ekstra værelse i den ene ende af stuen. Selve køkkenet tager sig fint ud med tidløse elementer, opvaskemaskine og et skakternet gulv. Dette sætter virkelig rammen om det charmerende rum, og straks markeres boligen som den perfekte blanding af historiske og moderne elementer.

Vender I blikket mod stuen, kan denne indrettes med en flot spiseafdeling og en hyggelig sofakrog. Disse lyse rum er defineret af de imponerende vinduespartier, de velholdte plankegulve og de fritlagte bjælker - tilsammen bliver der hurtigt skabt et rum, der er behageligt at opholde sig i. De smukke værelsers indretning er ligeledes påvirket af sprossede, trefagsvinduer og med det ugenerede udsyn, kan I altså virkelig slappe af her. Badeværelset møder også alle behov med hvide materialer, separat bruseniche og store vinduer, der lover et godt indeklima.

Ejendommen er under indflydelse af en helt ny ejerforening, så der er i den grad mulighed for at sætte sit helt eget præg på den. Ved bygningens fod finder I et stort parklignende gårdlaug, som I er en del af. Her kan I virkelig hygge jer, om det er med afslapning eller leg. Her er der desuden plads til at parkere københavnernes favorit transportmiddel, cyklen.

Træder I ud på Griffenfeldsgade, har I de bedste caféer og vinbarer få skridt fra hoveddøren. Indenfor gåafstand finder I også indkøbsmuligheder, offentlig transport og parker. Det er i dette område, at byens dejligste pladser kan lokaliseres, hvor I kan nyde kaffen og indtage det summende bymiljø omkring jer, om det er Nørrebrogade, Folkets Park, Assistens Kirkegården eller Blågårds Plads. Herfra kan I også nemt gå til Søerne og opleve endnu mere af København. Føl jer hjemme!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.