Griffenfeldsgade 15, st., 2200 København N

SUBLIM BYBOLIG MED GOD PLANLØSNING OG EFTERTRAGTET ADRESSE

Griffenfeldsgade er en unik og virkelig eftertragtet beliggenhed på Nørrebros bedste strækning, og så ligger den lige i smørhullet mellem Nørrebrogade og Rantzausgade og tæt på skønne spots såsom Blågårds Plads og Assistens Kirkegård. Lige her i nummer 15 udbyder vi hermed en 72 kvadratmeter stor lejlighed, der matcher perfekt til byelskende singler og par såvel som to studerede.

Adressen er hjemsted for en klassisk københavnerejendom fra 1870, og denne lejlighed ligger i stueetagen, hvor Nørrebros urbane stemning folder sig ud lige udenfor hoveddøren. Så snart I træder indenfor, mødes I af en utrolig flot bolig, der både kan skrive stilren, charmerende og veldisponeret på sit CV.

Planløsningen viser sig først og fremmest med en entré, og i åben forbindelse ligger køkken-alrummet, der udgør hjemmets omdrejningspunkt. Her er der god plads til en spiseafdeling, mens det pæne, tidløse køkken opført i træelementer, giver sublime rammer om madlavningen. Lejligheden rummer selvfølgelig også et imponerende stort badeværelser, der må siges at være komplet modsat de klassiske 'københavnerbadeværelser' - og planløsningen afrundes med to regulære værelser, der kan anvendes præcis, som I ønsker. De kan nemlig snildt fungere som to separate baser for de studerende, mens de for singlen og parret er ideelle som soveværelse og stue.

Ejendommen er under indflydelse af en helt ny ejerforening, og I bliver således en del af noget splinternyt, hvor der er rig mulighed for indflydelse, sammenhold og et godt naboskab. Ved bygningens fod finder I et stort parklignende gårdlaug, som I er en del af - her er der plads til leg og aktiviteter på de grønne arealer, mens terrasseområderne er perfekte til en stille stund i solens stråler.

Med adresse på Griffenfeldsgade 15 kommer I til at bo midt på den velbesøgte vej, som huser en helt særlig atmosfære. Her, og på de omkringliggende gader, er stemningen helt sin egen, og udvalget af caféer og barer er virkelig exceptionelt. Hvad med en aften på bordtennisbaren Dupong eller et smut forbi Kølsters Tolv Haner med et stort udvalg af forskellige øl - økologisk fra eget bryghus - eller bare et smut forbi Tjili pop, der blandt andet serverer lækker vegetarmad og iskolde fadøl i et uformelt miljø, der er indrettet som en dagligstue. Både Folkets Park, Assistens og Nørrebroparken fungerer som områdets grønne åndehuller, og når det kommer til offentlig transport, er der hverken langt til metro eller diverse busforbindelser. Prikken over i'et er uden tvivl det faktum, at I fra denne adresse har hele København og Frederiksberg i cykelafstand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.