Heimdalsgade 34, 2. TV., 2200 København N

Lys og rummelig herskabslejlighed til den lille familie eller de gode kammerater

Denne herskabslejlighed er indbegrebet af den sjæl, som så mange bliver tiltrukket af på Nørrebro. Opført i år 1913 har både lejligheden og nærmiljøet masser af historie med sig, hvilket kan ses på den klassiske byggestil og ligeledes på området, der omfavner lejligheden. Boligen er indrettet med tre regulære rum med to stuer en suite og et egentligt soverum, et køkken, et badeværelse og en entré, der muliggør en større fornemmelse af rummelighed i hjemmet.

I stuerne, soveværelset og køkkenet finder I store og smukke vinduespartier, der indbydende bringer lyset ind - dette er muliggjort af lejlighedens placering på anden etage samt bygningens placering - den ligger nemlig ugeneret af andre ejendomme på trods af den centrale beliggenhed. I alle værelserne er den klassiske stil fuldendt af stuk og originale gulve. Dette er dog ikke ensbetydende med, at boligen ikke kan forbedres, for der er plads til at sætte sit eget præg på den, hvad enten man er en børnefamilie med forhåbninger om at skabe sit eget eller forældre, der søger et forældrekøb til de unge, for at de kan starte deres eget.

Hjemmets badeværelse er dejligt rummeligt og opfylder ikke stereotypen om københavnerbadeværelser, da der er separat brus og plads til en mulig vaskesøjle. I køkkenet fortsætter denne rummelige atmosfære, da der er god plads for familien at udfolde sig. Dette er ligeledes sagen for dem, der er interesseret i delelejligheden, hvor opbevaring og arbejdsplads ikke behøver at være et punkt, man skal gå på kompromis med. I køkkenet finder I også døren til bagtrappen, som leder ned til den hyggelige og grønne gård. Her er der plads til at nyde aftensmaden om sommeren, for børnene at lege, samt skur til cyklen - altså, alt hvad man kunne ønske sig af en hyggelig gård på Nørrebro!

Denne lejlighed er altså for jer, der har et ønske om et dejligt, lyst og rummeligt hjem, tæt på alt det bedste Nørrebro har at byde på, om det er daginstitutioner, hyggelige cafeer, bibliotek, idrætshal, metro, dejlige grønne parker og meget mere. Eftersom Det Mytologiske Kvarter på Nørrebro er så eftertragtet, som det er, er det altså en bolig og beliggenhed, man ikke kan gå galt med - især ikke med det fælles byrum som Den Røde Plads i baghaven.

Velkommen hjem til Nørrebro!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.