Kohavevej 3c, st. th., 2950 Vedbæk

STOR 4-VÆRELSES RÆKKEHUS MED SKØN BELIGGENHED I TRØRØD

Dette dejlige rækkehus har i sandhed meget at byde på. Den egner sig perfekt til familien eller parret, med en dynamisk og delevenlig planløsning, flot design og en strålende beliggenhed.

Ejendommen blev opført i 1987, og fremstår stadig meget flot og velholdt, med den fine gule facade der står i pæn kontrast til det rødlige tag. Til boligens forreste ydre er et fint flisebelagt terrasse-stykke. Bagtil har man et hyggeligt stykke have, hvor man har adgang til en solrig træterrasse - og med dens vestvendte placering har man alle forudsætninger for at få det optimale udbytte af solens stråler.

Indvendigt byder boligen på veludnyttede kvadratmeter fordelt på to plan. På stueetagen modtages man af det fine køkken og stue, som ligger i naturlig forlængelse af hinanden, hvilket skaber er dejlig åben atmosfærer. Køkkenet har elegant integrerede elementer i det stilrene design med hvide fronter. Selve stuen har godt med plads og nyder et skønt lysindfald gennem et sæt gulvlange vinduer. I forbindelse til køkken-alrummet ligger det store badeværelse - det er holdt i et moderne design, og det inkluderer en vaskesøjle samt separat brus. Op af den rustikke trappe ligger den gode førstesal, hvor man har den fine repos samt tre gode værelser.

Boligens beliggenhed er helt i top - med en placering i roligt beboer-præget kvarter har man alle forudsætninger for at kunne nyde tilværelsen i fred og fordragelighed. Rækkehuset er ligeledes omringet af skøn natur, og man har dermed mange muligheder for gåture i det grønne. Samtidigt ligger det optimalt for den travle familie med børnehave rundt om hjørnet, samt kun 120 meter til indkøb - med en placering som denne klares hverdagens stress og jag med lethed. Derudover har man under 2 kilometer til både skole og station - hvorfra der er regionale forbindelser til både Nivå eller kun 27 minutter til København - desuden har man kun 2 minutter i bil til motorvejsforbindelser.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.