Hørsholmsgade 22K, 6., 2200 København N

Brødtekst NYBYGGET PENTHOUSELEJLIGHED MED ET FANTASTISK KIG UD TIL NØRREBROS HUSTAGE

Vi udbyder nu en helt fantastisk bolig beliggende på Hørsholmsgade 22K, 6., hvor du kan blive den heldige, nye ejer af en lejlighed i to plan - med smukke plankegulve og unikke, fritliggende bjælker til at fuldende den gode oplevelse. Velkommen til!

Den gennemførte funktionalitet viser sig allerede inden du når hjemmets hoveddør, for med elevator direkte fra gadeplan og op til lejligheden kan du nemt og hurtigt komme til og fra i en travl hverdag. Allerede fra første øjekast fornemmer du, hvilken imponerende bolig, du har i vente her på adressen, og køkkenet, som ligger i forlængelse af indgangspartiet, har topmoderne fronter og elementer. Dertil får du spots i loftet og mulighed for at etablere siddepladser nær madlavningen, så du fint kan samtale med gæsterne, mens middagen forberedes. Dernæst kommer du ind i stuen, og med en åben forbindelse mellem de fælles opholdsrum har arealerne en helt særlig luftighed og atmosfære. Herinde er der rig mulighed for at skabe hyggelige afdelinger med både spisebord og afslapningsområde - uden at gå på kompromis med albuerummet. Sidst men ikke mindst har du et nydeligt badeværelse på stueplanet med separat brus og vaskesøjle samt et stort værelse med skønne anvendelsesmuligheder. Fortsætter du op på 1. salen får du endnu flere veludnyttede kvadratmeter, og lysindfaldet heroppe er ikke til at tage fejl af. Boligen henvender sig til alle, der søger kvalitetsbevidste løsninger og lækre materialevalg; med andre ord er hjemmet oplagt til både den studerende, parret, den lille familie eller personen, som gerne vil bo selv med en beliggenhed på Nørrebro, der er svær at matche. Har du lyst til at lave et ekstra værelse eller sætte en New-Yorker væg op, er dette også muligt med denne planløsning.

Den karakteristiske ejendom er opført i 1902 og er eget af PFA. Med en underskrevet købsaftale til lejligheden på toppen af denne historiske bygning kommer du til at blive en del af en god ejerforening, og boligen har tilmed ikke bopælspligt. Dertil er der fine parkeringsforhold, og det tilhørende gårdmiljø har grønne tilføjelser og mulighed for cykelparkering. Slutteligt kan du nyde godt af meget lave ejerudgifter, når denne adresse kaldes hjem.

Tæt på finder du den grønne cykelsti og Nørrebroparken med udendørstræning, så skønne, grønne åndehuller er også lige indenfor rækkevidde. Derudover har du offentlig transport et stenkast væk, i form af både metro- og busforbindelser. For enden af gade finder du Assistens Kirkegården og Hans Tavsens Park til pausen under åben himmel, og Stefansgade samt Jægersborggade byder på et væld af gode spisesteder og et rigt forretningsliv, når shoppeturen kalder. De yngste kan også imødekommes med legepladser ikke langt fra lejligheden, og Søerne ligger i gåafstand, kun omkring 2 km. væk. Kontakt os meget gerne for en fremvisning, så vi kan tale nærmere omkring dette pragtfulde hjem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.