Åboulevard 18, 3. th., 2200 København N

SMUK HERSKABSLEJLIGHED MED EN HELT UNIK DETALJERIGDOM

Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor på Åboulevarden 18, 3. th., hvor du kan blive den lykkelige, nye ejer af et hjem med et fantastisk lysindfald overalt - og som prikken over i'et får du særdeles flotte lofter med stukkatur til at fuldende oplevelsen.

Børnefamilien kan nemt imødekommes med denne veldisponerede planløsning, idet du kan skabe netop de opdelinger, der passer dig og din familiens behov og ønsker. Fra entréen kan du tilgå to store stuearealer med nydelige plankegulve, foruden dørhåndtag, døre og karme, der allesammen udstråler gedigent håndværk. De fælles opholdsrum giver rig mulighed for at etablere hyggelige afdelinger med både spisebord og afslapningshjørner - og den skønne udsigt er ikke til at tage fejl af. Stuerne åbner op ind til fire, gode værelser, mens en fordelingsgang giver adgang til resten af lejligheden. Derudover kan du glæde dig over en solfyldt altan med plads til møblement og grønne tilføjelser, i forlængelse af de indendørs m2. Badeværelset er topmoderne med både kar og separat brus, og det fuldt funktionelle køkken har blå fronter og rustfrie stålbordplader samt siddepladser tæt på madlavningsprojekterne. Sidst men ikke mindst har du et disponibelt rum og et stort værelse med tilhørende walk-in - en oplagt forældreafdeling.

Ejendommen er opført i 1896, og den historiske bygning er fredet, hvorfor du kan nyde godt af meget lave ejerudgifter. Til komplekset hører der et fælles, grønt gårdmiljø med legeplads, høje træer, græsarealer og cykelparkering - alt sammen til fri afbenyttelse.

Lejligheden har en ideel placering, hvor du er i gåafstand til alt det bedste fra Nørrebro. Du bor et stenkast fra Blågårdsgade, der med sine mange specialbutikker og kulinariske tilbud er et populært udflugtsmål. Søerne, Den Grønne Firkant, Hans Tavsens Park og Assistens Kirkegården er alle sammen lige indenfor rækkevidde, hvis du søger naturrige omgivelser til pausen. Dertil kan de øvrige brokvarterer hurtigt nås med offentlig transport tæt på. Gode trafikale forhold bringer dig desuden nemt til og fra adressen med Åboulevardens forbindelser i både vest- og østgående retning. Dagtilbud, skoler og uddannelsesinstitutioner findes ligeledes i nærområdet, så du ikke skal tænke på lang transporttid i hverdagen.

Kontakt os endelig for en fremvisning - for det er sjældent at så imponerende og rummelig en bolig, på én af Københavns bedste adresser, bliver udbudt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.