Hornbækvej 448, 3080 Tikøb

SPÆNDENDE VILLA MED STORT POTENTIALE OG HYGGELIG HAVE

I hyggelige Tikøb tæt på store marker, stor skov og stor himmel finder I denne charmerende rødmurstensvilla, som er bygget af en murermester til eget brug, så I kan forvente et solidt hus. Hjemmet byder på en luftig planløsning og en dejlig og anvendelig have - her kan I sætte jeres eget præg, og beliggenheden er tiptop dejlig.

Boligen folder sig ud på et køkken i forbindelse med en stor stue med adgang til en udestue, to værelser, et badeværelse og et bryggers, hvor et af matriklens to værksteder ligger i forbindelse hermed. Køkkenet er stort med plads til en spiseplads ved den dobbelte terrassedør, hvis I da ikke tager rundstykket direkte med ud på terrassen med morgensol i nakken. Køkkenet giver god plads at arbejde i, og med dannebrogsvindue og terrassedøren er rummet lyst herligt op. Stuen går heller ikke ned på lys, som vælter ind fra et stort vindue, og når solen er gået ned, kan I varme hjemmet op med orange farver og salig knitren fra brændeovnen. Udestuen i forbindelse med opholdsarealerne giver en dejlig luftighed i kvadratmeterne, hvor store vinduespartier lige ud til grønt giver en herlig atmosfære. Værelserne er i fine størrelser, og også badeværelset har en behagelig og funktionel rummelighed over sig med terrazzogulv og friske klinker. Sidst får I anvendelige kvadratmeter i bryggerset, hvor adgangen til et godt arbejdsrum med ovenlys fra et skråt loft, et gavmildt lysindfald og udgang til terrassen giver jer smarte ekstrakvadratmeter.

Haven på 922 velanbragte kvadratmeter er hyggelig og charmerende med pletvise træer - også nogle flotte, gamle eksemplarer - og bevoksning, som lader matriklen være privat og velegnet til udeliv. Det understreger terrasserne, hvor I kan nyde en kølig brise i det danske sommervejr, og med bede, drivhus og endnu et værksted kan I få afstressende arbejde for hånden med rabarber- og jordbærprojekter.

I bor så godt som lige op ad stor natur med blot to kilometer til Gurresø og det samme til skønne gåture med grønt tag over hovedet, hvor I kan finde troldebo og nyde anemonerne med de små. Både skole og dagtilbud finder I ikke 200 meter fra hoveddøren, det samme gælder bageren, når morgenstykket skal i hus, og indkøb ligger i nem rækkevidde. Tikøb har ydermere et godt foreningsliv, og vender næsen mod større byer, tager det kun 10 minutter at komme til Hornbæk og godt en halv time til København.

Alt i alt et solidt hjem, hvor I har mulighed for at sætte jeres eget præg, og udgangspunktet er helt i vinkel.
Kopier ovenstående tekst

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.