Hørsholmsgade 22I, 6. th., 2200 København N

LÆKKER 2-PLANS LEJLIGHED I HJERTET AF NØRREBRO

Vi har nu mulighed for at byde jer velkommen indenfor i denne skønne bolig, der danner rammerne for et moderne og samtidig hyggeligt hjem på 6. og 7. Sal. I kan her se frem til hele 95 kvm udført i en hjemlig og meget charmerende stil med en meget central og attraktiv beliggenhed på Nørrebro.

Ejendommen er ideelt placeret på Nørrebro lige mellem Nørrebros Runddel metrostation og Nuuks Plads metrostation, og I finder derfor alt i special- og dagligvarebutikker for enden af gaden, hvor I støder på travle og historiske Jagtvej. Få hundrede meter fra hoveddøren finder I også både skole og gymnasium i form af Nørrebro Park Skole og Det frie Gymnasium.

På trods af den meget centrale placering i hjertet af det hippe Nørrebro, kan I samtidig se frem til en rolig og tryg hverdag på den stille vej, hvorpå ejendommen er placeret. Denne er nemlig trukket en anelse tilbage fra den travle Jagtvej. Hvis I får brug for at strække benene, må I ikke gå glip af en lille aften-spadseretur i de nærliggende parker som f.eks Nørrebroparken, Hørsholmparken eller Assistens Kirkegården. Hvis I er til kulturelle og gastronomiske oplevelser, er dette også lige stedet for jer, for I må ikke gå glip af Hotstepper, Nørrebro Teater eller Meyers Madhus, der alle ligger i kort afstand fra boligen!

På denne centrale adresse venter der jer en eksklusiv 2-etagers lejlighed, der på overetagen byder på ét stort sammenhængende rum med et helt fantastiske lysindfald fra begge sider i form af de store tagvinduer samt glaspartiet med udgang til den eksklusive private terrasse mod sydvest, der danner en udendørs oase og forlænger soveværelsets kvadratmeter om sommeren.

Den veldisponerede plantegning byder herudover også på etagen nedenunder, hvor I kan se frem til entré i direkte forbindelse med elevatoren, dejligt badeværelse, et værelse mere samt et dejligt køkkenalrum med tilhørende stue. Her kunne I tage med i overvejelserne at indrette jer med et ekstra værelse i stuen, hvis der er behov for dette.

Fælles for alle rummene er store rene flader og åbne miljøer med fantastisk lysindfald. I kan også se frem til et dejligt og meget stilrent køkken med god skabsplads, hvor der er grundet de mange hvide flader er rig mulighed for at præge stilen i jeres egen retning. Alrummet byder op til fællestimer for hele familien med plads til fordybelse og hygge, hvor I kan samles I en ellers travl hverdag.

Velkommen hjem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.