Rathsacksvej 4, 2. TH., 1862 Frederiksberg C

LYS, KOMPROMISLØS HERSKABSLEJLIGHED MED CENTRAL BELIGGENHED PÅ FREDERIKSBERG

Midt i alle Frederiksbergs fristelser og et stenkast fra områdets skønne naturoaser ligger en fuldstændig indflytningsklar lejlighed. Her kan I glæde jer over stilrene og kvalitetsbevidste materialer samt fine, herskabelige detaljer. Ses vi?

I bosætter jer i en nydelig ejendom fra 1884. Her prydes den fine, hvide facade af originale detaljer, der fint skaber en rød tråd til lejlighedens indre charme. Her kan I, udover den sublime beliggenhed, glæde jer over et stort gårdmiljø, der tilbyder plads til leg og afslapning. Her er der desuden parkeringsmuligheder for biler og cykler.

Indendørs venter jer 81 kvadratmeter, og her kan I, foruden den lyse atmosfære, se frem til en imponerende loftshøjde og et fint stukarbejde. Lejligheden præsenterer sig med en nydelig entré, og her afsløres allerede det flotte sildebensparket, som fint akkompagnerer jer i de øvrige rum med undtagelse af bad og køkken.
I det rummelige køkken skaber den rå murstensvæg et godt indspark til de klassiske hvide køkkenelementer. Her er naturligvis alle hårde hvidevarer, mens det store vindue bidrager med et fint kig til gården.

I de to store stuer en suite finder solens stråler tilmed ubesværet vej ind gennem de store vinduer, mens de samtidigt sørger for en spændende udsigt til områdets herskabelige bygninger og livet nede på gaden.

Lejligheden rummer hertil et stort og lyst soveværelse, mens I på det rummelige badeværelse kan nyde et yderst smagfuldt design i fliser og armatur, som skaber sammenhæng til både køkkenelementerne og skabet i soveværelset. Her er der et stort vindue til udluftning samt plads til vaskefaciliteterne.

På adressen er I beliggende et stenkast fra alle handelsmulighederne på Gammel Kongevej og på Falkonér Allé, hvilket giver jer kort afstand til alskens indkøbsmuligheder samt hyggelige caféer og spisesteder. Hopper I på cyklen, kan I nå Frederiksberg Centret på to min., mens metroen blot 600 m. fra hoveddøren altid står klar til at forbinde jer med resten af byen. Ungerne kan tilmed nyde en ubesværet vej afsted i hverdagen, da nærområdet tilbyder et hav af gode skoler og øvrige institutioner. Både Frederiksberg Have og Landbohøjskolens Have indbyder til af hav af gode gåture på nært hold i hverdagen. Hvad mere kan man ønske sig af en beliggenhed?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.