Nordre Fasanvej 162, 1. th., 2000 Frederiksberg

STOR, CHARMERENDE 4V’ER MED ALTAN OG MANGE MULIGHEDER

Fire værelser. Stue. Charmerende detaljer. Altan. Alt dette - og mere til - fås med adressen Nordre Fasanvej 162, 1. th., hvor vi byder velkommen til hele 90 rummelige kvadratmeter, der med lethed akkommoderer både førstegangskøbere med fremtidsplaner og familier med behov for god plads.

Udover en billedskøn lejlighed får man også en af Frederiksbergs ubetinget bedste adresser. Nordre Fasanvej byder på spændende butikker og hyggelige restauranter, der er med til at skabe et dynamisk bybillede fyldt med kulturliv, hvor koncerter og loppemarkeder ofte tager form under Bispeengbuen. Derudover er der næsten direkte adgang til Rådhuspladsen og Indre Bys mange fristelser via Ågade, som også nemt kan nås med offentlig transport, mens Nørrebros stemningsfulde gader ligger lige på den anden side af kommunegrænsen. Omkring lejligheden finder man et væld af gode og velassorterede indkøbsmuligheder, og hvis man har børn at skulle tage hensyn til, er der heller ikke langt til hverken børneinstitutioner, eller Skolen på Duevej, der ligger indenfor gåafstand.

Nu til selve lejligheden: Døren går op på første sal, og en lang fordelingsentré med plankegulve og plads til overtøj tager imod. Her er det hele! Fire regulære værelser, en dejlig stue, køkken og badeværelse, mens det største værelse har udgang til en skæppeskøn altan mod det grønne gårdmiljø. Detaljegraden er til at spore i den fine bolig, hvor stuklofter og sildebensparket fremhæver frederiksberglejlighedens fine fornemmelser. Køkkenet er ældre men yderst funktionelt og udstyret med alt i hårde hvidevarer inkl. opvaske- og vaskemaskine, samt hylder til opbevaring af diverse køkkenmaskiner og konserves. Også badeværelset præsenterer sig som et praktisk rum med separat brus, udluftningsvindue og charmerende fliser på gulvene, mens de fire egentlige sove-, hobby- eller kontorrum er værelser fulde af anvendelsesmuligheder.

Og når det kommer til at skræddersy lejligheden til nye behov, er der også muligheder: For eksempel kan stuen og det store værelse slås sammen til ét rum, og hvis køkkenet rykkes, har man pludselig ét stort hjerterum med gennemgående lysindfald og enormt meget personlighed - helt uden at gå på kompromis med værelsesantallet.

Ejerforeningens dejlige grønne gård har plads til både afslapning, boldspil og grillaftener, og der er lagt op til leg for gårdens børn på legepladsen, der byder på trampolin, en stor sandkasse og legetårn med rutsjebane.

Til lejligheden hører også et stort kælderrum, der kan benyttes som en lille hule, hvis man elsker at spille musik, nørkle med hobbysyslerier eller bare trække sig tilbage med afslapning på dagsordenen.

Lyder det som noget, der kunne være interessant? Så tøv ikke! Kontakt os allerede nu og bestil en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.